KezdőlapTVKucsera Gábor és Tóth Dávid nyerte az Ázsia Expressz fináléját

Kucsera Gábor és Tóth Dávid nyerte az Ázsia Expressz fináléját

-

Pénteken zajlott az Ázsia Expressz fináléja, amelyben Kucsera Gábor és Tóth Dávid, valamint Hegyes Berci és Vágner Fanni mérte össze erejét, miután egy hibás döntés után Kempf Zozóék estek ki a finálé előtt.

Egy hibás döntés miatt Kempf Zozo és Pető Brúnó esett ki az Ázsia Expressz elődöntőjéből, miután egy hibás döntés következtében távozniuk kellett a versenyből.

Hirdetés

Így a fináléba Kucsera Gábor és Tóth Dávid, valamint Hegyes Berci és Vágner Fanni kerültek, ők küzdöttek meg péntek este a 10 milliós fődíjért.

Az Ázsia Expressz döntőjében a játékosoknak több fordulós feladaton kellett végigmenniük, elképesztő küzdelemben mérték össze erejüket és tudásukat. Ördög Nóra szerint soha ilyen szoros nem volt a verseny a magyar Ázsia Expressz történelmében.

Hirdetés

„Az elmúlt másfél hónap alatt voltunk lent, voltunk fent, de a mai nap majdnem, hogy hibátlan volt” – mondta Tóth Dávid.

Kucsera Gábor könnyes szemmel vallotta be: „Bizonyítottam Beninek”.

Kucsera Gábor nehéz időket élt meg az Ázsia Expressz előtt, azonban az Ázsia Expressznek köszönhetően túllendült a nehéz időszakon.

„Hiányzott a család, és nem titok, én azért is jöttem ki, hogy felejtsek, nehéz volt. Valahogy ez a játék megtanított, illetve rávilágított, hogy merjek hinni önmagamban és az érzéseimben” – mondta Kucsera Gábor.

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek