KezdőlapSzínes"Jobb, mint az eredeti" - olyan duettet énekeltek a német The Voice-ban,...

„Jobb, mint az eredeti” – olyan duettet énekeltek a német The Voice-ban, amit évekig emlegetni fognak

-

Olyan duettnek voltak szem és fültanúi a német The Voice adásában, amiről még évekig fognak beszélni. Moritz Steckenstein és Danilo Timm elképesztő produkciót tett le az asztalra.

A 37 éves Moritz Steckenstein és a 35 éves Danilo Timm duettezett a The Voice of Germany tehetségkutató műsorban, produkciójuk olyan elképesztő lett, hogy mindenki tátott szájjal figyelte őket.

Hirdetés

„Amikor meghallottam, hogy melyik dalt énekeljük, kicsit sokkolt a dolog. Már akkor sejtettem, hogy nehéz dolgom lesz” – mondta Moritz Steckenstein.

A páros az A-HA „Take On Me” című dalát adta elő, amely jócskán kívül került Moritz Steckenstein komfortzónáján. A berlini Danilo Timm sokkal komfortósabban érezte magát a produkcióban, találkozásuk az ellentéteket hozta középpontba.

Hirdetés

A párbajt végül Danilo Timm nyerte, Moritz Steckenstein csalódottan távozott a műsorból.

„Ki tudja, talán más edzővel másképp alakultak volna a dolgok számomra” – mondja. „De végső soron ez teljesen rendben van velem. Nem tudtam azt nyújtani, amit elvártak tőlem.”

A produkció hatalmas sikert aratott a YouTube-on, imádják a rajongók.

„A valaha volt egyik legjobb csata. Igazán élvezetes, még az eredetinél is jobb. Mindketten nagyon-nagyon jók voltak” – írta egy rajongó a YouTube-on.

„Nagyon szerencsés voltam, hogy ott lehettem élőben, mostanra már sokadszorra is megnéztem a felvételt, és még mindig nem volt elég. Egyszerűen WOW, micsoda fantasztikus csata!” – tette hozzá egy másik.

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek