KezdőlapSzínes"Ha ilyen fiam lesz, büszke leszek magamra" - Istenes Bence is meglepődött...

„Ha ilyen fiam lesz, büszke leszek magamra” – Istenes Bence is meglepődött milyen derekasan bírta Schobert Norbi a mérkőzést

-

Vasárnap este zajlott a Sztárbox minden eddiginél legérdekesebb mérkőzése: Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. között.

Elképesztő közdelemnek voltak szemtanúi mindazok, akik vasárnap este az RTL-re kapcsoltak, a Sztárboxban Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. mérték össze erejüket.

Hirdetés

A mérkőzés négy menetben zajlott, mindkét fél derekasan állta az ütéseket, míg Istenes Bence taktikusabb játékot tanúsított, addig Schobert Norbi Jr.-t sem kellett félteni, bátran helyt állt a ringben.

A mérkőzés végül a műsorvezető győzelmével zárult, de Schobert Norbi Jr.-nak még így sem kellett szégyenkeznie, annak ellenére, hogy nem nyert, az est győzteseként távozhatott ő is. Meg merjük kockáztatni, hogy még maga Istenes Bence sem számított arra, hogy a 18 éves fiatal ilyen keményen fog vele megküzdeni a ringben.

Hirdetés

„Ez a csávó nagyon kemény! Tökös gyerek vagy, ne engedd mostantól, hogy bárki Norbikának hívjon. Te ma Norbi lettél a ringben. Ha ilyen fiam lesz, büszke leszek magamra. A szülők nagyon büszkék lehetnek rá” – nyilatkozta Istenes Bence a meccs után.

Schobert Norbi Jr. a meccs után kijelentette, nem adja fel, tovább folytatja a boxot, egyszer még győztesen jön ki a ringből.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek