KezdőlapHírekErre várt az ország: Tóth Gabi új szerelmével táncol a Sztárban sztár...

Erre várt az ország: Tóth Gabi új szerelmével táncol a Sztárban sztár leszek!-ben!

-

Elképesztő hónapokon van túl Tóth Gabi, aki nyáron jelentette be, hogy elválnak férjével, Krausz Gáborral. Később kiderült, hogy az énekesnőre már rátalált a szerelem, Papp Máté Bence személyében.

Tóth Gabi a héten mutatta be legújabb dalát és az arra forgatott videóklipet, amely az Átkozott nyár címet kapta, és amely az énekesnő válására kíván reflektálni. A Sztárban sztár leszek! mentora most először szólalt meg nyilvánosan válásával kapcsolatban.

Hirdetés

„A kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt, és a mai napig kiállok azért, hogyha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni és lépjen. Ha van gyerek, ha nincs. Mert egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság. És hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha mi kapcsolatban maradtunk volna”mondta a Tényeknek az énekesnő.

Az énekesnő elmondta, hogy jóban maradtak Krausz Gáborral, akivel együtt nevelik közös gyermeküket, Hannarózát.

Hirdetés

Ám miközben Krausz Gábor épp a Dancing with the Starsban táncol, az énekesnő úgy gondolta, itt az alkalom arra, hogy a Sztárban sztár leszek! színpadán járja el a szerelem táncát, mégpedig új szerelmével, Papp Máté Bencével. Az újdonsült pár természetesen az énekesnő új dalára fog táncra perdülni.

A Sztárban sztár leszek! videóját lentebb lehet megnézni, a teljes táncot pedig vasárnap este a TV2 tehetségkutatójában!

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek