KezdőlapZeneVideóklipekMegérkezett Tóth Gabi legújabb slágere: egy gyönyörű dalban sírja el fájdalmát!

Megérkezett Tóth Gabi legújabb slágere: egy gyönyörű dalban sírja el fájdalmát!

-

Ez az énekesnő első dala azután, hogy kirobbant a botrány, elválik Krausz Gábortól, mert összejött a Fricska táncegyüttes egyik táncosával, Papp Máté Bencével.

Szabó Zé-vel közösen írta meg Tóth Gabi legújabb slágerét, amely az „Átkozott nyár” címet kapta, és amelyben az énekesnő elsírta a 2023-as évének legnehezebb időszakát: az idei nyarat, amikor élete egyik legnehezebb időszakán ment keresztül.

Hirdetés

„Nem akarom mentegetni magam, én is ember vagyok, néha hibázom, de az igazság az, hogy nekem általában a szívem diktál. Mindig is különc voltam, ez nem újdonság, ezért igyekeztem megtalálni azokat az embereket, akik ezt megértik és elfogadják. Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam, amiben hibáztam. De, “Ez vagyok én”! Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései” – fogalmazott Tóth Gabi új dalának bejelentésekor.

„Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje. A címadás nem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni. Ez a nyár kemény volt, de szerencsére az, amim van, az enyém, és nem veheti el tőlem senki” – írta az énekesnő.

Hirdetés

„Szeretek alkotni, énekelni, táncolni, szeretek szeretni és boldog lenni, és másokat boldoggá tenni! Néha kívül találom magam a megszokott dolgokon, az írott vagy íratlan szabályokon, miközben pont a nyugalmat keresem, a békét” – tette hozzá Tóth Gabi.

A dalra forgatott videóklipet Szántó Dániel rendezte.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek