KezdőlapSzínesAz apáca, aki megnyerte az olasz The Voice-t, kilépett a rendből -...

Az apáca, aki megnyerte az olasz The Voice-t, kilépett a rendből – ma már fel sem ismernéd, ha meglátnád!

-

Az apáca, aki 2014-ben megnyerte a Voice of Italyt, mostanra szinte felismerhetetlen. Kilépett az apácarendből, és az élete 180 fokos fordulatot vett.

Cristina Scuccia 2014-ben az egész világot lenyűgözte, amikor feltűnt a Voice of Italy meghallgatásán. Lenyűgöző teljesítményt nyújtott a műsorban, és bebizonyította, hogy ha valaki azzal foglalkozik, amit igazán szeret, hihetetlen dolgokra lehet képes, függetlenül attól, milyen életet él, vagy honnan érkezik.

Hirdetés

A négy zsűritag, köztük a néhai Raffaella Carra is megdöbbent, amikor megfordultak, és felfedezték, hogy egy apáca áll előttük a színpadon. Cristina akkor Alicia Keys „No One” című dalát adta elő, és az előadásmódjában semmi sem utalt arra, hogy apáca lenne.

Hirdetés

Cristina egészen a döntőig jutott, amit végül meg is nyert, miután előadta a „What a Feeling” című dalt a Flashdance-ből.

Cristina nővér bebizonyította, hogy szenvedélye és tehetsége nem ismer határokat, és az apáca életmód sem jelentett akadályt a számára. De a győzelem nemcsak képességeinek elismerése volt, hanem az átalakulás és a személyes megerősödés pillanata is, amely új ajtókat és lehetőségeket nyitott meg előtte.

Akkoriban a milánói Szent Orsolya-rend, más néven orsolyiták női szerzetesrend tagja volt. Az élete azonban teljesen megváltozott, miután megnyerte a tehetségkutatót. Rájött, hogy valami egészen másra vágyik, újra felfedezte önmagát, és meghozta a megdöbbentő döntést, amire senki nem számított: kilépett a szerzetesrendből.

Erről a lépésről egy évvel ezelőtt beszélt nyilvánosan, amikor elárulta, hogy már nem él a kolostorban, ami korábban az otthona volt. Cristina Scuccia a szívére hallgatott, és a személyes fejlődés mellett döntött. Óvatos, félénk lépésekkel indult el ezen az új úton, de tudta, hogy jó döntést hozott, és így teljesebb lehet az élete.

„Azt hiszem, bátran kell a szívedre hallgatni. A változás a fejlődés jele, de mindig ijesztő, mert könnyebb lehorgonyozni a saját bizonyosságainkban, mint megkérdőjelezni azokat. Vajon mi a helyes és mi a helytelen?” – nyilatkozta az egykori apáca.

Így néz ki most Cristina Scuccia

Cristina Scuccia az életmódjával együtt a megjelenését is megváltoztatta. Megmutatta gyönyörű, hosszú haját, sminkelni kezdett, sőt, most orrpiercinget is visel.

Azóta az Isola dei Famosi című show-műsorban is szerepelt, de továbbra is tartózkodott attól, hogy provokatívan mutatkozzon a nyilvánosság előtt. A műsorban például nem volt hajlandó fürdőruhában a kamerák elé állni, ezért rövidnadrágot viselt a fürdőruhája felett.

Ugyanakkor a közösségi médiában is népszerű, több mint 160 ezer követője van. Születésnapja alkalmából úgy döntött, megoszt néhány képet új külsejéről, és a rajongói egyenesen imádták azokat.

„Nagyszerűen nézel ki!”, „Nagyon jól áll ez a frizura!”, „Gyönyörű vagy!”, Tökéletes! Isten veled van, és mindig megvéd!”, „Remekül nézel ki! Remélem, boldog vagy!” – állt a hozzászólásokban.

Az egykori apáca ugyanakkor azt is elárulta, hogy pszichológusra volt szüksége, miután úgy döntött, kilép az apácarendből. Ekkor már tudta, hogy többre vágyik az életben, de nagyon félt megtenni ezt az óriási lépést. Gyakran hibáztatta magát a döntése miatt, de végül a szívére hallgatott, és most sokkal boldogabb.

„Úgy döntöttem, hogy a szívemre hallgatok, anélkül, hogy arra gondoltam volna, mit mondanak majd rólam az emberek (…), kockázatot vállaltam, de aggódtam, hogy egy híd alatt végzem. Ezt a részletet többször is elismételtem a pszichológusomnak” – mondta.

Úgy döntött, hogy Spanyolországban kezd új életet, ahol pincérnőként dolgozott, de nem mondott le arról az álmáról sem, hogy énekesnő legyen. Cristina elszántsággal és bátorsággal továbbra is kitartóan követte a zene iránti szenvedélyét, és kiadta első saját dalát, rajongói nagy örömére.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek