KezdőlapSzínesA férfi meghekkelte barátnője kedvenc Disney-filmjét, ez lehet a valaha volt legjobb...

A férfi meghekkelte barátnője kedvenc Disney-filmjét, ez lehet a valaha volt legjobb lánykérés

-

Vannak kreatív, romantikus lánykérések, de Lee Loechler teljesen új kategóriát teremtett, amikor úgy kérte meg barátnője, Sthuthi David kezét, hogy elvitte a moziba, kedvenc Disney-rajzfilméjére, a Csipkerózsikára, és teljesen átalakította a film legikonikusabb jelenetének animációját, hogy felhasználhassa azt a lánykéréshez.

Lee hat hónapon át szervezte a nagy pillanatot, és Sthuthi tudtán kívül a barátaikkal és rokonaikkal töltötte meg a mozi termet. A férfi megváltoztatta Csipkerózsika és a herceg karakterét, hogy külsőre rá és a barátnőjére hasonlítsanak. Bár Sthuthinak feltűnt a változtatás, nem tudta mire vélni a dolgot, és később bevallotta, hogy azt hitte, valami hiba volt a filmben.

Hirdetés

Lee közben türelmetlenül várta, hogy elérkezzen a nagy pillanat, amikor a herceg megcsókolja az alvó Csipkerózsikát, közben pedig a barátnője arcát figyelte. Ezen a ponton a film eltért a megszokott befejezéstől, és a herceg előhúzott egy dobozt a köpenyéből, benne egy eljegyzési gyűrűvel.

Sthuthi értetlenül nézte a kibontakozó jelenetet, közben pedig Lee illusztrált énje odadobja az eljegyzési gyűrűt a valódi énjének. A férfi ekkor fél térdre ereszkedett, és feltette a nagy kérdést.

Hirdetés

Közben még egy szívvel kapcsolatos viccet is elsütött, mivel Sthuthi kardiológus: „Teljes szívemből szeretlek, beleértve annak összes kamráját, pitvarát, billentyűjét” – mondta Lee, mielőtt megkérte volna barátnője kezét, a tündérmesék ikonikus befejező sorát hívva segítségül: „Élnél velem boldogan, amíg meg nem halunk?”

A válasz természetesen igen volt, és a pár ezután együtt ünnepelt a hozzátartozóikkal, miközben a mozivásznon lejátszódott a film alternatív befejezése. Lee Loechler ezzel a különleges lánykéréssel magasra helyezte a lécet, és miután a videó elterjedt az interneten, a felhasználók reakciója is tükrözte ezt.

„Épp most akartam megkérni a barátnőm kezét a Starbucks parkolójában, ahol először mondtam neki, hogy szeretem. Nos, ez már nem lesz elég jó” – írta egy hozzászóló, egy másik pedig hozzátette: „A Disney kastély előtt kértem meg a feleségem kezét, Orlandóban, és soha nem éreztem magam kevésbé büszkének erre, mint amikor megnéztem ezt a videót. Ez az egyik legjobb lánykérés, amit valaha láttam, gratulálok.”

„Azt hittem, hogy nagyon jó voltam a híddal és a vízililiomokkal a hawaii fekete homokos tengerparton… de ez a fickó most teljesen újraírta a mozi történelmet, áttörte a negyedik falat, csinált egy 4. dimenziós viccet és tökéletesen időzítette, elsütött egy orvosi poént, összeesküvést szőtt az interneten, és megtöltött egy mozi termet családdal és barátokkal” – fejezte ki elismerését egy harmadik felhasználó is.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek