KezdőlapSzínesTóth Gabi az olasz Il Volo olasz trióval énekelt: ismét bebizonyította, hogy...

Tóth Gabi az olasz Il Volo olasz trióval énekelt: ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legjobb női hangja

-

Tóth Gabi az olasz Il Volo olasz operatrióval énekelt egy színpadon, ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legjobb női hangja.

Gianluca Ginoble, Ignazio Boschetto és Piero Barone, azaz az olasz Il Volo operatrió október 9-én lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában, díszmeghivottjuk nem más volt, mint Tóth Gabi.

Hirdetés

„Tegnap este fantasztikus koncertet adott az Il Volo. Én pedig hálás vagyok, hogy ezt a csodálatos dalt elénekelhettem velük. Alig próbával, nem egy nyelvet beszélve, de a zene nyelvén értettük egymást!” – írta Tóth Gabi közösségi oldalán.

Tóth Gabi az olasz Il Volo olasz trióval énekelt: ismét bebizonyította, hogy ő Magyarország egyik legjobb női hangja
Tóth Gabi és az Il Volo elkápráztatta a magyar rajongókat

A rajongóitól számos dicséretet kapott, több ezer lájk és komment érkezett az énekesnő közösségi oldalain a megosztott dalra.

Hirdetés

„A Libabőr meg volt. Csodálatos ahogy énekelsz, jöhet vihar, eső, jöhet bármi, te már a történelemben vagy és mondhat bárki bármit rád Te vagy a Tóth Gabi egy gyönyörű Nő és énekes. És te ültél ott elénekelni nem más millió puszi. Gyönyörű volt” – írta az énekesnő egyik rajongója a Facebookon.

„Hűha! Alig találni rá szavakat. Gyönyörű előadás. Biztos vagyok benne, hogy ez egy életre szóló élmény volt! GRATULÁLOK” – tette hozzá egy másik.

„Ez valóban gyönyörű… jó lehetőség volt rá, hogy megmutassa Gabi, mire képes. Még sosem hallottam ilyen szépnek a hangját” – fűzte hozzá egy harmadik.

Fotó: Il Volo/Facebook

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek