KezdőlapSzínesOlyant énekelt a férfi a német Voice-ban, hogy a coachok arra kérték,...

Olyant énekelt a férfi a német Voice-ban, hogy a coachok arra kérték, énekelje el még egyszer a dalt!

-

Sebastian a Scorpions „Still Loving You” című rock-klasszikusával megmutatta erőteljes hangját, és egy csapásra meggyőzi az összes coachot.

Sebastian Krenz számára nagyon fontos a családja, a német The Voice tehetségkutatóba kislánya kísérte el. Az akkor 29 éves férfi olyan hatást gyakorolt a The Voice coachaira, ami csak ritkán történik.

Hirdetés

Sebastian 4 éves kora óta zenél, a trombitával kezdte, végül különböző zenekarok tagja volt. Egész életét belengi a zene szeretete, azért jelentkezett a The Voice-ba, hogy megnyerje azt.

„Énekelek a lányomnak, a bátyámnak, a családomnak, mindenkinek, akit szeretek” – magyarázza Sebastian percekkel azelőtt, hogy színpadra lépett volna.

Hirdetés

A fiatal férfi a Scorpions „Still Loving You” című dalával lép a coachok elé, és nem kell hozzá sok, mindenki hallja, hogy Sebastian micsoda tehetséggel rendelkezik. Mind a 4 coach megfordul a férfi hangjára, sőt, Nico arra kéri, énekelje mégegyszer el a refrént, annyira nem hisznek a fülüknek.

Mind a 4 coach, köztük Sarah Connor is azért verseng, hogy Sebastian bekerüljön a csapatába, és mivel az apukának nehéz döntést kell meghoznia, kislánya, Mathilda felszalad a színpadra és a fülébe súg valamit.

Végül Sebastian Johannes Oerdinget választotta.

Nemcsak a szereplése volt különleges, de a verseny során olyan produkciókat nyújtott, hogy végül ő nyerte a 2021-es The Voice tehetségkutatót is!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek