KezdőlapHírekLoreen bevallotta, hogy fogalma sincs, mikor van karácsony - de van rá...

Loreen bevallotta, hogy fogalma sincs, mikor van karácsony – de van rá egy észszerű magyarázata!

-

A svéd származású Loreen kétszer nyerte meg az Eurovíziót – az elsőt még 2011-ben Euphoria című dalával, míg a másodikat idén. Az énekesnő számos rajongóját meglepte, a karácsonyról szóló szokatlan kijelentésével.

Az Eurovízió egyik legnagyobb sztárja és jelenlegi regnáló bajnoknője, Loreen elárulta, hogy fogalma sincs, mikor van karácsony – de legalább van rá egy nyomós oka.

Hirdetés

A 40 éves énekes-dalszerző 2011-ben robbant be a zenei életbe, amikor Euphoria című dalával megnyerte az Eurovíziót. Idén másodszor is megmérettette magát a versenyen – és a Tattoo című dalával ismét megnyerte a címet Svédország számára.

De a nemzetközi sikerrel együtt jár egy nagyon mozgalmas munkarend is – és Loreen azt mondja, hogy az élete annyira mozgalmassá vált, hogy már azt sem tudja, mikor van karácsony.

Hirdetés

A sztár jelenleg erősen népszerűsíti új kislemezét, az Is It Love-ot, és európai turnéja során olyan nagyvárosokban lép fel, mint London, Párizs, Zürich, Berlin, Oslo, Stockholm és más városok.

És mivel a napirendje egészen decemberig nagyon zsúfolt, a popsztár azt mondja, hogy nem tudja biztosan, mikor számíthat a Télapó látogatására.

„Annyi szabály és előírás van, amit kollektívaként nem tudok betartani. Még mindig nehezen tudom, mikor van karácsony, például 23-án? Őszintén szólva egyszerűen nem tudom!” – mondta az énekesnő.

Loreen október 16-án töltötte be a 40. életkorát, de azt mondja nem tulajdonít nagy jelentőséget a születésnapoknak. Édesanyja 16 éves volt, amikor világra hozta őt, ez pedig rendhagyó életszemléletet adott neki.

„Fontos, hogy ne menjünk bele ezekbe az elvárásokba, hogy „Ó, 40 éves vagy, ezt fogod csinálni, meg ezt, meg azt” – mintha nem, nem kell semmi ilyesmit csinálnom…”. Engem egy 16 éves lány nevelt fel, nem tudok semmit a korról, csak az elvárásokat ismerem, mert az emberek tájékoztatnak róluk, mint például: „Ó, most már gyereket kellene vállalnod?”, én pedig azt mondom: „Nos, kellene? Nem tudom.” – nyilatkozta.

Májusban Loreen padlót fogott, amikor másodszor is megnyerte az Eurovíziót. „Minden olyan szürreális érzés. Komolyan le vagyok nyűgözve. Ez annyira gyönyörű. Az egyik érzés, ami eluralkodott rajtam, az a hála” – nyilatkozta akkor az énekesnő.

Loreen győzelmének köszönhetően Svédország lesz a 2024-es Eurovíziós Dalfesztivál házigazdája. A show visszatér a skandináv országba – és egybeesik annak 50 éves évfordulójával, hogy az ABBA 1974-ben megnyerte a showt a Waterloo című slágerrel.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek