KezdőlapZeneVideóklipekHatalmas siker Nótár Mary és Ruszó Tibi közös dala: ebből hatalmas sláger...

Hatalmas siker Nótár Mary és Ruszó Tibi közös dala: ebből hatalmas sláger lesz!

-

Slágert sláger után dob piacra Nótár Mary, a csinos énekesnő a minap mutatta be új dalát, amit Ruszó Tibivel közösen készítettek.

„Tábortűz/Amarici” címmel jelent meg Nótár Mary legújabb dala, ami Ruszó Tibivel közösen készült, és már most hatalmas siker. Az énekesnő egy látványos videóklipet is leforgatott a dalra.

Hirdetés

A dal hatalmas sikernek örvend a rajongók körében, egy nappal a debütálása után már több mint 100 ezren tekintették meg a YouTube-on, a Trending 8 helyét foglalja el jelenleg.

„Éreztem én, hogy jó lesz, ez mindent visz! Fantasztikus duett, kiváló Művészekkel! Csak így tovább! ILYEN ZENE KELL A PALETTÁRA, HISZEN ERRE MULAT A MAGYAR!” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

Hirdetés

„Ahh mikor felcsendül az Amarici, a hideg is kirázott. Megboldogult nagymamam kedvence volt. Nagyon jó lett ez a feldolgozás, Lotti pedig olyan gyönyörű mint egy filmsztár, te pedig ugyanúgy mint mindig” – írta egy másik.

„Mary mint mindig most is nagyon jó vagy… Tibike is tökéletes duettpartner… nagyon jó hangja van, ez a stílus nagyon jól áll neki” – írta egy harmadik.

„Ez most megint nagyon betalált! Ez hatalmas! Jó az alap és az egész dal! Ruszó Tibi pedig megérdemli hogy jó csapatban mutassa meg magát!… és ez sikerült is! Gratula!” – fogalmazott egy negyedik.

Nektek hogy tetszik a dal? És a videóklip?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek