KezdőlapSzínesEgészen elképesztő, ahogy az amerikai haditengerészet kórusa az Oroszlánkirály betétdalát énekli

Egészen elképesztő, ahogy az amerikai haditengerészet kórusa az Oroszlánkirály betétdalát énekli

-

Az Egyesült Államok Haditengerészetének zenekara isiZulu és angol nyelven énekelte el az Oroszlánkirály ikonikus betétdalát.

Egészen elképesztő, amikor Rachel Malone Sarracco, makulátlan tengerészgyalogos fehér ruhába öltözve, elénekli a nyitó isiZulu hívást az Oroszlánkirály című animációs film Circle of Life című dalából.

Hirdetés

A Cirle of Life című dal nyitánya isiZulu nyelven kezdődik, majd a dal átvált a Tim Rice és Elton John által komponált dalba. Valljuk be őszintén, melyik Oroszlánkirály-rajongó ne próbálta volna elénekelni az ikonikus nyitó dalt, amelyeket eredetileg Lebo M. énekelt.

A videó 2021-ben került fel a YouTube-ra, azóta csaknem 6 millióan tekintették meg.

Hirdetés

„Ez egy igazi példája annak, hogy egy film egy egész generációt és ezáltal emberek millióit inspirálja. Ez mutatja, hogy a zene hogyan hozza össze az embereket. Fantasztikusan tisztelgett a dal és az azt támogató kultúra előtt. Jól csinálta az amerikai haditengerészet” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Milyen gyönyörű dal, milyen gyönyörű hang. Egy ilyen hangot nem lehet megtanulni; ez egy adottság, amivel az ember születik. Ezek az énekesek a lelkükkel énekelnek. Milyen szép hang! Gratulálok az énekeseknek, és gratulálok az amerikai haditengerészetnek ehhez a gyönyörű és szívmelengető kezdeményezéshez” – fűzte hozzá egy másik.

„Ez fenomenális, hűha, libabőrös lett az egész testem!!! A 2 énekesnő csodálatos, és ez mutatja, hogyan kell összehozni az embereket a jó zenével!!! Ez zseniális!” – írta egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a haditengerészet produkciója?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek