KezdőlapTVCurtis és Judit lett a Nyerő Páros győztese

Curtis és Judit lett a Nyerő Páros győztese

-

Péntek este tartották a Nyerő Páros döntőjét, a három sztárpár elhagyta a villát, hogy még egy utolsó játékban összemérjék erejüket. A pároknak „A szerelem összetartó ereje” elnevezésű játékban kellett bizonyítaniuk kitartásukat a párjaik mellett.

A játék 99. percénél Jákli Mónika feladta a küzdelmet, és zokogva omlott össze Boráros Gábor lábai előtt. Így végül Curtisék és Vastag Csabáék kerültek a fináléba, ahol a kiesett párosok megszavazták, hogy szerintük kik érdemlik meg a Nyerő Páros címet 2023-ban.

Hirdetés

A Nyerő Páros Szerencsegömb nevű utolsó játékban Sebestyén Balázs próbára tette a fiúk gyorsaságát és a lányok memóriáját, akik az elmúlt 20 nap eseményeiről kaptak kérdéseket.

A műsor fináléjában még rengeteg pénzt tudott így összegyűjteni Vastag Csaba Vastagné Domján Evelinnel és Curtis Barnai Judittal.

Hirdetés

Ezután a korábban kiesett párosok egyöntetű döntést hoztak, vagyis mindenki egyetértett abban, hogy kik érdemlik meg 2023-ban a Nyerő Páros címet. Curtis és Judit 6-0 arányban megnyerték a döntőt.

A rapper és szerelme több mint 3 millió forintot vihetett haza, ám a Blikk-nek elmondták, a nyeremény egy részét jótékony célokra fordítja.

„Már a műsor elején megbeszéltük, hogy segíteni szeretnénk a nyereményből, ha odáig jutunk. A pénz számunkra csak másodlagos, sokkal többet kaptunk a Nyerő Párostól. Sok új élménnyel lettünk gazdagabbak. Azért jöttünk és abban bíztunk, hogy ez a kaland jobban összekovácsol minket és megerősíti a kapcsolatunkat. Úgy érezzük, ezt meg is kaptuk. Számunkra az elmúlt négy hét felért egy párterápiával” – mesélte Curtis.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek