KezdőlapSzínesA fiatal lány a See You Again című sláger elképesztő verzióját adta...

A fiatal lány a See You Again című sláger elképesztő verzióját adta elő egy hagyományos kínai hangszeren

-

Lily Liu egy hihetetlenül tehetséges zenész, aki egy rendkívül szokatlan hangszeren, az úgynevezett kucsengen játszik. Ez egy kínai húros, pengetős hangszer, egy fából készült citeraféle, ami hagyományosan 16–21 selyemhúrral van felszerelve.

Lily többek között eljátszotta Wiz Khalifa és Charlie Puth See You Again című slágerét is a maga különleges feldolgozásában, és az meghódította az internetet.

Hirdetés

Paul Walker tragikus halála után a See You Again világszerte hatalmas sláger lett, de Lily Liu saját verziója, ha lehet, még kifejezőbbé teszi a dalt, és ehhez a hatáshoz a kucseng szokatlan hangzása is hozzájárul.

A videó helyszíne is különleges gonddal lett kiválasztva, a dalt hajnalban vették fel a hegyek között, és a lenyűgöző háttér tökéletesen illik a hangulathoz a maga szimbolikus jelentésével. Egy barát vagy más szeretett személy elvesztése a gyász sötétségébe taszít, de a hit és a viszontlátás reménye visszavezetnek a fénybe.

Hirdetés

Lily egy gyönyörű, elegáns fehér ruhát visel, kék virágmintával, ezzel is fokozva a videó ünnepélyességét.

A 7 évvel ezelőtt készült videót azóta több mint 16 millióan látták, ami önmagába is elképesztő eredmény, különösen úgy, hogy Lily egyáltalán nem híresség, a videó megosztatásakor egyszerű diák volt, aki szerette volna megmutatni a szenvedélyét a világnak.

„Vizuálisan és zeneileg is abszolút gyönyörű! Imádom!” – írta egy felhasználó, egy másik pedig hozzátette: „Komolyan, fantasztikus kombináció. Bárki libabőrös lesz, aki meghallgatja.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek