KezdőlapSzínes"Nem hiszem, hogy valaha is hallottam volna ennél szebbet" - Éneklő angyalként...

„Nem hiszem, hogy valaha is hallottam volna ennél szebbet” – Éneklő angyalként hódította meg a világot a vak énekesnő

-

Putri Ariani a nyár elején futotta körbe az internetet, miután az America’s Got Talent 18. évadának meghallgatásán kiérdemelte Simon Cowelltől az Golden Buzzer gombot. A vak énekesnő és zongorista az egész világot meghódította.

A tehetségkutató atyja, Simon Cowell úgy véli a lánynak kell megnyernie a 2023-as America’s Got Talent-et, a fiatal lány pedig nemrég a selejtezőkben bebizonyította, hogy a mentor miért gondolja így.

Hirdetés

„Azt hiszem, mindig a jelentése alapján keresek egy dalt” – mondja Putri Ariani. „És úgy gondolom, hogy ez a dal sokat jelent, amikor az emberek nem tudják, hogy valójában mit is keresünk ebben az életben. De az AGT miatt tudom, hogy mit keresek ebben az életben.”

Miután elénekelte az „I Still Haven’t Found What I’m Looking For”-t, Simon elárulta, hogy a U2 kifejezetten Putri számára „engedélyezte” a dalt, Heidi Klum pedig „egy éneklő angyalhoz” hasonlította.

Hirdetés

„Most éppenséggel nem tudok beszélni. Tudod mit, először is arra gondoltam, hogy milyen gyönyörű hangod van. Milyen gyönyörű verzió. Őszintén Putri, ezért csinálom még mindig ezt a munkát az ilyen pillanatok miatt. Őszintén. Ez annyira gyönyörű volt, és nem akarom megköszönni a U2-nak, mert nem engedélyezik a dalaikat. Megértem, sok zenekar nem ad engedély a dalaira. De ezt a dalt azért engedélyezték Putri számára, mert látták a meghallgatását, és tudták, hogy ez mennyit jelentene neki” – mondta a lány produkciója után Simon Cowell.

„Nem hiszem, hogy valaha is hallottam volna ennél szebbet életemben. Látványos volt, minden hang, az érzés. Amit éreztettél velünk. Csodálatos volt, minden idők egyik kedvenc dala. Szerintem ez volt a tökéletes, tökéletes, tökéletes, tökéletes produkció” – fűzte hozzá Sofia Vergara.

Heidi Klum hozzáfűzte: „Olyan gyönyörűen szóltál, és azt gondoltam magamban, hogy valószínűleg így hangzik, amikor egy angyal énekel. Szó szerint. Annyira gyönyörű, és nagyon remélem, hogy Bono is hallja ezt. Sok szerencsét kívánok neked.”

Nézd meg te is Putri Ariani elképesztő produkcióját!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek