KezdőlapZeneVideóklipekGyönyörű dallal érkezik Csézy: komoly üzenete van az énekesnő új slágerének

Gyönyörű dallal érkezik Csézy: komoly üzenete van az énekesnő új slágerének

-

Gyönyörű lírai dallal érkezik Csézy. Az énekesnő új slágerének komoly üzenete van, amit minden embernek át szeretne adni.

‘Rejtett szépség’ címmel új slágerrel jelentkezett Csézy, amelyre már el is készült az igencsak látványos videóklip.

Hirdetés

A dal szövegét Szabó Ági írta, zenéjét Rakonczai Viktor szerezte, akivel az énekesnő már több ízben dolgozott. A dalra forgatott látványos videóklipet Jimy J. Hollywood rendezte.

„Ezzel a dallal szállok harcba a természetességért, az ember belső szépségéért és az elfogadásért!” – írta az énekesnő a közösségi oldalán.

Hirdetés

A dal hatalmas sikert aratott az énekesnő rajongói körében. 5 nap alatt több, mint 45 ezren tekintették meg a klipet a YouTube-on.

„Egyedien csodálatos hang, igényesség, remek témaválasztás. Szuper klip. Gratulálok Csézy! És természetesen minden közreműködőnek jár a dicséret” – írta egyik rajongó a dalhoz.

„Igazán az értheti a mondadóját, akinek a szívében valóban igazi érték lakozik,mert nem lett rabja ennek az anyagias világnak!” – írta egy másik.

„Hú milyen csuda jó lett, és mennyire igaz! Gratulálok a dalhoz, a szöveghez és ahhoz különösen, hogy Csézy felvállalta ezt a témát ebben az egyre képmutatóbb, egyre inkább a külsőségekre, a hamis látszatra épülő világban” – fűzte hozzá egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a dal és a hozzá forgatott videóklip?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek