KezdőlapTVEgyszerre Marics Peti és Valkusz Milán hangján szólalt meg a Sztárban sztár...

Egyszerre Marics Peti és Valkusz Milán hangján szólalt meg a Sztárban sztár leszek! versenyzője, felszántotta a színpadot!

-

Karapancsev Kristóf a VALMAR produkció Színvak című dalával lépett színpadra a Sztárban sztár leszek! második válogatásán. Egyből belopta magát a mesterek és a közönség szívébe.

Marics Peti legnagyobb rajongója is fellépett a Sztárban sztár második válogatásán, Kristóf egyszerre hozta Marics Peti és Valkusz Milán hangját a produkciójában, ezzel pedig hatalmas sikert aratott.

Hirdetés

„Mind a kettőt nagyon jól hoztad, nagyon jó hangutánzással. Az egyik legjobb hangutánzás volt, amit hallottunk. Gratulálok” – mondta Tóth Gabi.

„Nagyon jó volt, imádtam. Senki nem hozta így a Maricsot, se a Milót. Jó hangod van, muzikális vagy, abszolút színpadra termettél. Üdv. itt a Sztárban sztár leszekben!” – fogalmazott Köllő Babett.

Hirdetés

„Nagyon jól éreztem magam a produkció alatt, de picit esetlen volt ez a mozgás, ezen van, mit még javítani, viszont az az energia, amit te képviselsz a színpadon az felülírja azt, hogy esetleg úgy kell táncolni, mint Michael Jackson. Én ezt nagyon nagyon szerettem” – mondta Majka.

Nézd meg Karapancsev Kristóf produkcióját!

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek