KezdőlapSzínesA menyasszony apja nem akart táncolni lányával az esküvőjén, az apósa közbelépett,...

A menyasszony apja nem akart táncolni lányával az esküvőjén, az apósa közbelépett, és megmentette a szégyentől

-

Ennek a menyasszonynak élete legszebb napja hirtelen a legrosszabb rémálmává vált, mivel az édesapja nem volt hajlandó táncolni vele az esküvőt követő fogadáson.

„Belém hasított a fájdalom” – kezdte az élete egyik legrosszabb napján történteket elmesélni a csalódott menyasszony, aki azt is elárulta, hogy ki volt végül az a személy, aki az egész szituációt megmentette.

Hirdetés

Jess Anastasi egy különleges apa-lánya pillanattal szerette volna megköszönni édesapjának mindazt a szeretetet és törődést, amit egész élete során tőle kapott, ám amikor a lány felkérte édesapját, hogy táncoljon vele, a férfi gondolkodás nélkül visszautasította.

„Egész életemben erre a pillanatra vártam, hogy apámmal táncolhassak az esküvőmön” – írta a TikTok-ra feltöltött videója mellé a lány, amelyet azóta több mint hárommillióan néztek meg.

Hirdetés

A kellemetlen pillanatot azonban a fiatal nő apósa mentette meg, aki látván, hogy ebből akár óriási botrány is lehet, azonnal felpattant és táncolni kezdett a menyével.

„Szerencsére az apósom gondolkodás nélkül felpattant a táncparkettre. Nagyon hálás vagyok, hogy egy ilyen csodálatos családhoz csatlakozhattam” – teszi hozzá a lány.

A többi felhasználó reakcióira azonban nyilvánvalóan nem kellett sokat várni. Így kommentálták a szegény arával történteket: „Az a férfi nagyon szeret téged! Ahogyan rád néz, már abból látszik, hogy a saját lányaként gondol rád!”

„Szerencsés vagy, hogy ilyen apósod van!” – írta egy másik.

@mrsanastasi_ Still a thought i think about regularly #weddingtiktok #fyp ♬ Dandelions (slowed + reverb) – Ruth B. & sped up + slowed

A fiatal nő később közzétett még egy videót, amelyben tisztázza, hogy nem azért hozta nyilvánosságra a felvételt, hogy az apját kritizálja, hanem csak a vőlegénye apja iránti háláját szerette volna kifejezni.

Ti mit gondoltok? Vajon mi állhatott annak a hátterében, hogy az örömapa visszautasította a saját lánya gesztusát?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek