KezdőlapHírek36 évesen Fluor Tomi inkább csajozik, mint hogy elvált legyen három gyerekkel

36 évesen Fluor Tomi inkább csajozik, mint hogy elvált legyen három gyerekkel

-

Flour Tomi adott interjút nemrég a Story magazinnak, ahol beszélt arról is, hogy meddig szeretne még a Wellhello-val koncertezni, de szóba került a gyerekvállalás és nősülés témája is.

A 36 éves énekes nem szeretné 70 évesen a Rakpartot énekelni, de a Wellhello-t addig fogja csinálni, ameddig Diazzal jól érzik magukat a színpadon.

Hirdetés

Ami a gyerekvállalást illeti, Flour Tomi úgy véli, még semmiről nem késett le. Hosszútávú tervei között szerepel a családalapítás, de csak akkor, ha megtalálta hozzá a megfelelő nőt.

„Ha jönne is most valaki, akkor is azt mondanám, még két évig legyünk csak ketten, éljünk a mának” – mondta az énekes, aki 36 évesen úgy érzi, még semmiről nem késett le.

Hirdetés

„Az az igazság, hogy pasiként én még ráérek. Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem” – fogalmazott Flour Tomi.

Az énekes hozzátette, hogy ma már a bulizás sem vonzza annyira, mint régen, szavaival élve, lassul. Arra a kérdésre, hogy milyen számára az ideális nő, nehezen válaszolt.

„Csomószor találkozom lányokkal, és olyan szívesen összeraknám egyikből, másikból, harmadikból a tökéleteset. Ami szemétség, és egyben az én személyes tragédiám is, mert emiatt nem igazán parkolok le sokáig senki mellett. Mert azt hiszem, mindig van eggyel jobb. De védekező mechanizmus is van ebben, mert én is sérültem kapcsolatokban, nekem is fájt már. Talán túl józan vagyok a szerelemhez, és ha mégis közelít, akkor bepánikolok. Volt, hogy aludni sem tudtam, mert még a gondolat is fojtogatott, hogy ez lehet az utolsó szingli estém” – magyarázta Flour Tomi.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek