KezdőlapSzínesElegáns stílus nyárra a flip-flop főszereplésével – öt ötlet

Elegáns stílus nyárra a flip-flop főszereplésével – öt ötlet

-

A flip-flop, azaz vietnámi papucs nem csak strand stílusban kapható. Kifejezetten elegáns bőr modelleket is találunk a különféle márkák kínálatában, amelyeket nagyon jól tudunk viselni a stílusos outfitekhez is. Az ilyen papucsok között pedig jócskán akadnak különleges darabok is. Az alábbiakban öt olyan ötletet adunk, ami tökéletes a flip-flop viseléséhez.

Vagány szerelés flip-flop és baggy nadrág kombinációjával

Igazi nyári hangulatú szettet rakhatunk össze, ha például farmer vagy virágos baggy, azaz bő nadrágot viselünk a flip-floppal. Az ilyen szett tökéletes nyaraláskor, amikor egyébként is szívesebben viselünk kényelmes, laza ruhákat. Ezen kívül vízpartoknál is ideális, hiszen például egy laza inggel kombinálva könnyedén fel tudunk öltözni a fürdőruhára is.

Hirdetés

Természetesen a szett a városban is jól használható, azonban ilyenkor érdemesebb vastagabb talpú papucsot választani. A nagyon vékony talpú papucsok ugyanis átmelegednek a forró nyári aszfalton és egyébként sem kényelmes, amikor poros lesz a lábunk a nagyon nyitott papucsban. A platformos megoldás azonban kicsit kiemel minket, ami által a talpunk is szigetelve lesz a forró talajtól.

Próbáld ki ruhához! Tökéletesen csinos és laza viselet egyben

A flip-flop utcai változata bármilyen ruhához jól áll. Csinos viseletet kapunk miniruhával kombinálva, kényelmes és nőies lesz a megjelenésünk, ha midi- vagy maxiruhát veszünk fel hozzá. A natúr bőr, saruhoz hasonlatos flip-flop típusok például tökéletesen állnak a most divatos virág- és dzsungelmintás ruhákhoz.

Hirdetés

Színből és formából pedig bőven tudunk válogatni papucsokat a CCC oldalán, amely kínálatot a CCC hazai üzleteiben is megtalálhatjuk. Ott kényelmesen felpróbálhatjuk a legtrendibb papucsokat, vagy online meg is rendelhetjük őket. Ebben az esetben pár napon belül nálunk lehet a kiszemelt modell.

Divatos papucs sneaker helyett

A flip-flip és az utcai papucs mindenhez jól áll, amihez egyébként sneakert viselnénk. Próbáljuk ki farmerrel, akár éktalpú vagy platform verzióban is. Viseljünk vagányabb szerelésekhez, vagy kombináljuk leggingshez. A papucsok mindegyike jó választás lesz a legnagyobb kánikulában. Az ilyen lábbeliket még az irodai viselethez is be tudjuk kombinálni. Szövetnadrághoz egy elegáns magassarkú női papucs például rendkívül jól tud mutatni. Az ilyen szettet kombinálhatjuk blézerrel vagy egy lazább inggel is.

Sportos papucsok a sportosan elegáns ruhákhoz

Flip-flopból és hagyományos papucsból is kapható sportos verzió. Ezek direkt arra készültek, hogy a sportosabb stílus kedvelőinek is tökéletesen illeszkedhessenek a ruhatárába. Az ilyen papucsok között pedig találunk olyan kényelmes, direkt hosszú gyaloglásra tervezett modelleket, amiket egy városnézős nyaralás alkalmával nem hagyhatunk ki a bőröndből. A sportosan elegáns stílus kialakításához pedig nem kell más, mint például egy sportos pamutruha, amivel egyszerre lehetünk sikkesek és dinamikusak.

Komfortos megjelenés papuccsal és pólóruhával

Ezt a szettet nagy jól meg lehet csinálni, viszont el is lehet rontani. Ezért első körben azt érdemes tudnunk, mivel ronthatjuk el? A túl rövid pólóruha ilyenkor csak akkor lehet trendi, ha strandon viseljük a fürdőruha fölé. Más esetben combközéptől rövidebb ne legyen. A színeket is érdemes számításba venni.

A papucsot érdemes a pólóruha színével összekombinálni, vagy egyszínűt választani, amíg a pólóruha mintás lesz. A mintát viszont alaposan válogassuk meg. A különféle feliratos, városnevekkel ellátott pólóruhák ebben az esetben a papuccsal együtt inkább olcsó hatást fognak kelteni, mintsem elegánsat. Ezeket kerüljük.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek