KezdőlapSzínesEgyre rosszabbul érezte magát, ezért felszerelt egy kamerát a lakásban. A felvételek...

Egyre rosszabbul érezte magát, ezért felszerelt egy kamerát a lakásban. A felvételek láttán azonnal hívta a rendőrséget!

-

Mivel egyre rosszabbul érezte magát, és nem talált semmilyen magyarázatot a tüneteire, egy férfi úgy döntött, térfigyelő kamerát rejt el a lakása konyhájában. Arra azonban ő sem számított, hogy a felvételekből egy sokkoló valóság bontakozik ki. Amikor meglátta a kamera által rögzített képeket, azonnal a rendőrséghez fordult.

Jack Chen, egy 53 éves orvos, számos egészségügyi problémát kezdett megtapasztalni, melyek okát semmilyen módon nem tudta megtalálni. Mivel a tünetei napról napra rosszabbodtak, úgy döntött, teljesen titokban kamerát szereltet fel a konyhájában.

Hirdetés

A felvételekből jött rá, mi is történt vele valójában: a bőrgyógyász felesége minden csésze teába, amit neki készített, egy csövek duguláselhárítására használt vegyi anyagot öntött.

Amint a férfi rájött, hogy az élettársa gyakorlatilag megmérgezi őt, azonnal hívta a rendőrséget. Az asszony természetesen hevesen tagadta a vádakat. Csakhogy a bizonyítékok ellene beszéltek, így vádat emeltek ellene, és ha bűnösnek találják a férje megölésének kísérletében, a kaliforniai törvények szerint akár kilenc év letöltendő börtönbüntetést is kaphat. A tárgyalása 2023. április 18-án kezdődött.

Hirdetés

A férfi elmesélte, hogy nagyjából egy évvel azelőtt, 2022 áprilisában kezdett rosszul lenni. Ekkor vette észre azt is, hogy a tea, amit minden nap ivott, más ízű.

„Elkezdtem kémiai ízt érezni a teában. Végül olyan tüneteim lettek, hogy orvoshoz kellett mennem. Megvizsgáltak, és két gyomorfekélyt, gyomorhurutot és nyelőcsőgyulladást diagnosztizáltak nálam” – nyilatkozta Chen a válókeresetet benyújtó bírósági papírokban, amelyben két gyermekük felügyeleti jogát kérte.

Az orvos átadta a videó bizonyítékát a nyomozóknak, és a teából vett minták is megerősítették, hogy az ital valóban tartalmazott egy mérgező, csőtisztító anyagot.

„Nem hiszem, hogy meg akarta ölni. Szerintem azt akarta, hogy szenvedjen” – vélekedett a férfi ügyvédje, akit az NBC News idézett. A jogász azt is fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a nő már egy ideje bántalmazóan viselkedett.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek