KezdőlapZeneVideóklipekAzahriah hatalmasat robbantott: megérkezett a Sam Martinnal és a Stadiumx-el közösen készült...

Azahriah hatalmasat robbantott: megérkezett a Sam Martinnal és a Stadiumx-el közösen készült dala

-

A nemzetközileg is elismert Stadiumx összeállt a szintén hazai szenzáció Azahriah-val és a milliárdos hallgatottságú, Grammy-díjas énekes-dalszerző Sam Martinnal.

A „Heaven” című, szikrázó dance-pop felvételt – amelynek megalkotásában egyéb sztárszerzők mellett egy igazi DJ legenda is részt vett – a Warner Music Group a Magneoton közreműködésével szerződtette.

Hirdetés

„Az elmúlt évtizedben többször is dolgoztunk együtt Sam Martinnal, jó viszony alakult ki köztünk. Sam nevét akkor ismerte meg a világ igazán, amikor 2014-ben két hatalmas slágert is kiadott David Guettával, a „Dangerous”-t és a „Lovers on the Sun”-t. Óriási büszkeség számunkra, hogy utóbbihoz készített remixünket Guetta Balaton Sound fellépésén is lejátszhattuk ugyanabban az évben. Azahriah pedig itthon már mindent elért, amit csak lehet, egy valódi őstehetség, aki a nemzetközi karrier felé tart” – nyilatkozta a kollaboráció születéséről a producerpáros Stadiumx.

Hamar jött a hírnév a Dave Martin és Sullivan alkotta Stadiumx számára, ugyanis 2014-es „Howl At The Moon” című bangerük óta verhetetlenek a műfajban. 2022-ben a Spotify a legtöbbet streamelt magyar előadónak kiáltotta ki őket. Nemcsak producerként, hanem DJ-ként is sikeresek, rendszeres vendégei például a Tomorrowlandnek vagy az ibizai Ushuaianak. Emellett együttműködéseiket sem aprózzák el, dolgoztak együtt David Guettával a „Goodbye Friend” című felvételen, legutóbbi dalukban Bob Sinclair működött közre, Nicky Romero mellett pedig az amerikai Sam Martin is rendszeres kollaborátoruk.

Hirdetés

Utóbbi Grammy-díjas szerző, aki Ziggy Marley ’Fly Rasta’ albumával kapta meg a legnagyobb zenei elismerést. Emellett további sikerdalokat írt Jason Derulonak, a One Directionnek, a Maroon 5-nak, Nick Jonasnak és Robin Schulznak, de Ava Max „Torn” című számának is ő az egyik alkotója.

Azahriah-nak a „Heaven” az első ’major’ kiadó által képviselt felvétele. „A Stadiumx tagjaival régóta követjük egymás pályafutását, úgy emlékszem, már akkor felfigyeltek rám, amikor még csak a karrierem elején jártam – épp ezért nagyon örülök, hogy elkészült ez a dal!” – mesélte az előadó, aki a Papp László Sportarénában megtartott teltházas show-ja után bejelentette, hogy szeptemberben európai turnéra indul.

Lehengerlő, moziélményű klippel érkezett a „Heaven” az Odesa Films gyártásában, amely csapat 2020-ban David Guetta, MORTEN és Lovespeake „Save My Life” című számának videóját is készítette.

A dal további szerzői közt pedig – az előadók mellett – maga David Guetta is feltűnik Alexander Izquierdo, William Spencer Bastian és Ralph Wegner társaságában.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek