KezdőlapSzínesSírva fakadt a nagypapa, amikor megtudta, hogy a babát róla nevezték el...

Sírva fakadt a nagypapa, amikor megtudta, hogy a babát róla nevezték el a szülei

-

Egy unoka érkezése mindig hatalmas öröm és a boldogság, a túláradó érzelmek pedig könnyekben törhetnek ki még a legapróbb gesztusok hatására is. Hát akkor, amikor a 63 éves Mike Sheff megtudta, hogy a kisunokáját őróla nevezték el a szülei! A nagypapa teljesen elérzékenyült, amikor meglátta az újszülött névtábláját, és nem bírta visszatartani a könnyeit.

Mike és felesége örömmel igyekezett a Virginia állambeli Richmond szülészetére, hogy felkeresse lányát, Jessi Wayt, és üdvözölje a család legifjabb tagját, a kisunokáját, aki éppen csak, hogy a világra jött.

Hirdetés

Alig várták, hogy megismerhessék a kisfiút, arra azonban nem számítottak, hogy Jessi ezt a nevet adja a gyermekének. A táblácskán ugyanis az szerepelt: Michael Sheff Way. A kismama nemcsak az apja keresztnevét adta a kisbabájának, hanem lánykori vezetéknevét, a Sheffet is, mely a házasságkötésekor elveszett.

A 33 éves Jessi életben akarta tartani a nevet, és ezzel a 35 éves férje, Barrett is egyetértett. Mivel az új családtag néhány nappal korábban érkezett, a szülők titokban tartották a döntésüket addig, míg a boldog nagyszülők meg nem érkeznek az ohiói Oxfordból.

Hirdetés

Julie, a nagymama figyelt fel először a névtáblára, és azonnal javasolta Mike-nak, hogy olvassa el a címkét. A nagypapa reakciója mindent elárult.

Az eset 2019-ben történt, viszont Jessi nemrég döntött úgy, hogy megmutatja az édesapjáról készült érzelmes videót a nagyvilágnak. A meghatódottságtól könnyező nagytata egyik pillanatról a másikra lett a közösségi média kedvence, a róla készült érzelmes felvétel ugyanis futótűzként terjedt a világhálón, és a nézettsége már meghaladta a 11 milliót.

„Miután láttam a reakciójukat, nem volt kétséges, hogy a fiunknak tökéletes neve van. A videó egy olyan emlék, amit örökké őrizni fogunk” – fogalmazott Jessi, akit meglepett az érdeklődés, ami a kisfilmjét övezte.

„Azt hiszem, az emberek örömre, békére és boldogságra vágynak, és ez a videó kielégíti ezeket az igényeket, még ha csak egy percre is. Sokakat visszahozott egy olyan pillanatba, amikor ők is átéltek valami hasonlót, és nagyon jól szórakoztunk, amikor végigolvastuk azokat a gyönyörű történeteket, amelyeket megosztottak velünk” – tette hozzá a kismama, akinek a szülésélménye most már többszörösen is emlékezetes marad.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek