KezdőlapSzínes"Hibátlan volt" - mindenki sírt a férfi hangjától, sokak szerint ő a...

„Hibátlan volt” – mindenki sírt a férfi hangjától, sokak szerint ő a következő „Susan Boyle”

-

A Britain’s Got Talent nézőit lenyűgözte Travis George hihetetlen hangja, és az énekest már most a következő Susan Boyle-ként emlegetik.

A 22 éves dél-walesi Travis azzal a céllal lépett színpadra, hogy megmutassa, mire képes a zsűri tagjainak: Simon Cowellnek, Amanda Holdennek, Alesha Dixonnak és Bruno Toniolinak.

Hirdetés

A meghallgatás elején még nagyon bizonytalan volt, és egy ponton a szava is elakadt, miközben megpróbált válaszolni Simon Cowell kérdésére, arra vonatkozóan, hogy miért is indult ezen a versenyen.

Cowell azonban megértő volt a versenyzővel, és amikor látta, hogy nem jut szóhoz, és a könnyeivel küzd, így nyugtatta meg: „Oké, Travis, szóval, nagy nap ez a mai. Rendben, sok szerencsét, nagyon remélem, hogy jól fog menni. Sok szerencsét!”

Hirdetés

A közönség is hangosan bíztatta a fiatal énekest, és Travisnek sikerült is összeszednie magát, hogy előadja a dalt, amivel készült. A Nyomorultak musical változatának egyik dalát énekelte el, méghozzá hibátlanul, és a közönség lelkesen fogadta a produkciót. Állva tapsolták és ünnepelték az énekest, aki könnyek közt nézte végig az ovációt, láthatóan hitetlenkedve abban, hogy ez valóban mind neki szól.

Travis édesanya a színfalak mögül szurkolt a fiának a két műsorvezető, Ant és Dec társaságában, és ő is a könnyekig meghatódott fia sikere láttán. A zsűritagokat egyértelműen lenyűgözte az előadás, és Bruno Tonioli így fogalmazott: „Akár holnap besétálhatnál egy West End showba a Broadwayen.”

Amanda pedig hozzátette: „Sokszor láttam már a Nyomorultakat, és te egyszerűen fantasztikus voltál. Hibátlan volt.”

Alesha Dixon „imádnivalónak” nevezte Travist, és azt mondta: „Nem is tudod, milyen nagyszerű vagy. Nagyon, nagyon örülök neki, hogy átélhetted ezt a pillanatot.”

Simon Cowell szintén „elképesztőnek” nevezte a produkciót, és megjegyezte: „Így kell eladni egy dalt. Erre a meghallgatásra emlékezni fogunk, Travis.”

A tehetséges énekes négy igent kapott a zsűritől, és egy hatalmas igent a stúdióban összegyűlt közönségtől. A műsor nézői is imádták őt, és sokan Susan Boyle énekesnőhöz hasonlították, akinek az élete gyökeresen megváltozott, miután 2009-ben jelentkezett a tehetségkutatóra, és aki az első meghallgatáson a Nyomorultak I Dreamed A Dream című dalát adta elő.

Mások Paul Potts tenor énekeshez hasonlították, aki 2007-ben megnyerte a műsor első évadát.

„Ez a Travis meghallgatás Susan Boyle első meghallgatására emlékeztetett. Csupa libabőr lettem!” – írta az egyik felhasználó.

„Te jó ég! Travistől libabőrös lettem, olyan, mintha Paul Potts és Susan Boyle meghallgatásainak lennék újra a szemtanúja: abszolút kiemelkedő, és igazi szupersztár. A legjobb az egészben, hogy nem is tudja, milyen nagyszerű” – tette hozzá egy másik lelkes néző.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek