KezdőlapHírekRepülővel zuhant le a pilóta, senki nem hitt neki, amikor saját lábán...

Repülővel zuhant le a pilóta, senki nem hitt neki, amikor saját lábán sétált be a kórházba

-

A 27 éves ausztrál pilóta csodával határos módon élte túl a repülőgép szerencsétlenséget.

Jake Elven gépe Oaks felett, Camden közelében, Sydney délnyugati részén, Ausztráliában ért földet. Jake épp a második repülési leckén vett részt, amikor a gép motorja hirtelen meghibásodott. Jake élesen emlékszik a becsapódás pillanatára, azt mondta, tisztában volt vele, hogy, amikor földet fog érni, az fájni fog.

Hirdetés

“Egy darabig elsötétült előttem minden, majd az első fa erős becsapódása után arra ébredtem, hogy fejjel lefelé lógok a gépben. Alig hittem el, hogy túléltem!” – mesélte a fiatal pilótajelölt.

Repülővel zuhant le a pilóta, senki nem hitt neki, amikor saját lábán sétált be a kórházba
Fotó: Nine

Jake, amikor észlelte, hogy valószínűleg nem olyan nagy a baj, hiszen életben van, felvételeket tett közzé a világhálón.

Hirdetés

“Most éltem túl egy repülőgép zuhanást, életem második vezetése volt” – mondta, és felvételt készített a roncsról, és a megsérült lábáról. Természetesen senki nem hitt neki, hogy élő közvetítést készít egy repülőgép szerencsétlenség helyszínéről.

Másfél óra múlva Jake-et az oktatója felesége szállította a Royal Prince Alfred Kórházba, ahová a személyzet legnagyobb döbbenetére szinte saját lábán sétált be.

“Szinte pszichiátriai osztályra küldtek, amikor megláttak koszosan, cipő nélkül. Nem akartak hinni nekem, míg meg nem mutattam a videót” – mondta Jake.

A baleset után a férfi rövid idő alatt felépült, hiszen csak lábtörést szenvedett, és minden álma az, hogy újra a levegőben legyen.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek