KezdőlapHírekMeghalt a szappanoperák sztárja, Andres Garcia - elvitte a kegyetlen betegség

Meghalt a szappanoperák sztárja, Andres Garcia – elvitte a kegyetlen betegség

-

Gyászol a szappanoperák világa, miután 81 éves korában elhunyt Andres Garcia, az elmúlt 40 év egyik leghíresebb latin-amerikai színésze. A néhai színész elképesztő átalakuláson ment keresztül, a betegség teljesen tönkretette.

81 éves korában meghalt Andres Garcia

Andres Garcia április 4-én, kedden hunyt el acapulcói otthonában. A színész, aki Magyarországon a Mujeres Enganadas (Megcsalt nők) és az El cuerpo del deseo (Második élet) című filmekben nyújtott szerepeivel vált híressé, 81 éves korában hunyt el, miután elvesztette a kegyetlen betegséggel vívott harcot.

Hirdetés

Andres Garcia egy szörnyű májcirrózis következtében hunyt el.

„Szeretném tájékoztatni a nyilvánosságot, akik mindig is követték és szerették a férjemet, a családot és a barátokat, valamint a médiát, hogy férjem, Andrés Garcia, szerelmem, az Úr Jézus mellett nyugszik. A teste már nagyon elfáradt” – nyilatkozta a néhai színész felesége.

Hirdetés

A néhai színész az elmúlt hónapokban arról panaszkodott, hogy nem találnak gyógymódot a testét pusztító májzsugorodásra.

Andres Garciát felismerhetetlenné tette a kegyetlen betegség

A színész hosszú évekig küzdött a májcirrózissal

Andres Garcia egészségi állapota állítólag jelentősen megromlott, amihez hozzájárultak más betegségek is, amelyekben a színész szenvedett, valamint az alkoholos italok és tiltott szerek túlzott fogyasztása, amelyeket egész életében fogyasztott.

A színész korábban bevallotta, évekig erősen ivott, ugyanakkor számos alkalommal fogyasztott drogokat is, ami az egészségére is kihatással volt.

A szappanoperák másik sztárja, Anahi, aki számos alkalommal forgatott a színésszel, érzelmes üzenetben búcsúzott a színésztől.

„Nem találom a szavakat… Köszönöm Istennek, hogy megajándékozott a szereteteddel. Tudom, hogy már egy jobb helyen vagy. Szeretni foglak és egész életemben szívből emlékezni fogok rád, szeretett Andresem” – írta a Rebelde sztárja az interneten.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek