KezdőlapZeneVideóklipekKeresztes Ildikó, Varga Miklós és Vastag Csaba gyönyörű dalt énekel a pápalátogatás...

Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vastag Csaba gyönyörű dalt énekel a pápalátogatás alkalmából

-

Néhány nappal ezelőtt a Doily.hu is bemutatta a pápalátogatás hivatalos dalát, a Camino – Krisztus, a jövőnk címmel, ezúttal egy újabb dallal érkezünk, ami bár nem hivatalos dala Ferenc pápa látogatásának, megszületett és gyönyörűre sikerült.

Meglehetősen ritka, hogy egy országba ilyen rövid időn belül kétszer is ellátogasson a katolikus egyházfő, ezért Ferenc pápa április végi újabb budapesti látogatása különleges adomány – éppen ezért két dal is készült a nagy eseményre.

Hirdetés

Egy hivatalos, amit Camino – Krisztus, a jövőnk címmel mutattak be április elején, valamint egy másik, ami április 25-én látta meg a napvilágot Keresztes Ildikó, Varga Miklós és Vastag Csaba előadásában.

A dal a Magyar fohász 2023 címet kapta és Toldi Tamás énekes-dalszövegíró és Pálinkás Gergely zeneszerző írták. A dalra forgatott videóklipet Mátyás Templomban készítették.

Hirdetés

A dal bemutatóján Keresztes Ildikó és Vastagh Csaba énekes hangsúlyozták, hogy bár a dal nem a pápalátogatás hivatalos dala, „ennek nincs különösebb jelentősége, mert ez nem dalverseny”, nem kívánnak versenyezni a hivatalos produkcióval.

Mindkét művész megtisztelőnek érezte a felkérést, egy pillanatig sem gondolkoztak azon, hogy elfogadják-e. Bíznak benne – mondták -, hogy a dal sokakat inspirál majd.

A dal és a klip is hatalmas sikert aratott a közösségi médiában, a YouTube-on egy nap alatt elérte a 65 ezres nézettséget.

Nektek hogy tetszik a dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek