KezdőlapTVSztárban sztárGubik Petra elsírta magát a Sztárban sztárban, Lékai-Kiss Ramóna felrohant hozzá és...

Gubik Petra elsírta magát a Sztárban sztárban, Lékai-Kiss Ramóna felrohant hozzá és megölelte

-

Gubik Petra kétszer is színpadra lépett a Sztárban sztár vasárnapi adásában, első produkciója igen kemény kritikákat kapott a zsűritől, de a második sem aratott osztatlan sikert náluk.

Gubik Petra a lelkét is kiénekelte Billie Eilishként a Sztárban sztár színpadán, ám a produkciója nem aratott osztatlan sikert, Tóth Andi ismét kemény kritikával illette a színésznőt, aki el is sírta magát a kiértékelésen.

Hirdetés

Míg Kökény Attila elképesztőnek nevezte az énekesnő előadását, addig Tóth Andi nem érezte elég betegnek a produkciót.

„Zseniális volt, annyira jól néztél ki ezzel az egész performansszal, nem tudom, hogy a tévén keresztül hogy jön le, de ez elképesztő volt” – mondta Papp Szabi a produkció után.

Hirdetés

„Nekem sokszor nem volt meg az a nagyon halk fejhang, ami neki van… (…) Próbáltál megérinteni minket és kicsit ilyen szomorúra venni a dolgot, szerintem Billie Eilishért azért rajong annyi ember, mert kicsit beteg, rád néztem, de nekem inkább szomorú volt, mint beteg” – mondta Tóth Andi.

„Elképesztő volt az, amit itt csináltál, ez az extrán érzékeny éneklés, olyan, mintha belekerültél egy burokba, teljesen magával ragad a te tehetséged (…) Én azt éreztem, hogy teljes mértékben benne voltál” – fűzte hozzá Kökény Attila.

„Nem tudom, hogy a nézők látták, hogy rázod magad a színpadon, azért, hogy nehogy elsírd magad, miközben a Szabi beszél. Annyira várnám azt a pillanatot, amikor hagyod magad, hogy csak úgy megtörténjen és kifolyjon a könnyed, mert ebben az előadásban ez megtörtént és ez a nyílvessző, amiről beszéltél a kisfilmben eltalálta a szívünket és megállt az idő” – mondta Lékai-Kiss Ramóna, majd felrohant a színpadra és megölelte az énekesnőt.

Nézd vissza Petra produkcióját!

Fotó: TV2

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek