KezdőlapZeneVideóklipek"Erdély kincse vagy" - László Attila gyönyörű húsvéti dallal lepte meg rajongóit

„Erdély kincse vagy” – László Attila gyönyörű húsvéti dallal lepte meg rajongóit

-

Húsvét alkalmából gyönyörű dallal lepte meg rajongóit László Attila.

Az aranytorkú énekes az „Égi szent kenyér” című dalt osztotta meg közösségi oldalán, ami percek alatt futótűzként kezdett el terjedni a közösségi térben.

Hirdetés

„Áldott húsvétot kívánok ezzel a dallal!” – írta az erdélyi származású énekes.

A dal elsőként László Attila Facebook-oldalán debütált, ahol alig 4 óra alatt több ezer megosztást, megannyi kommentet bezsebelt. Imádják a rajongók!

Hirdetés

„Kedves Attila! Nincsenek szavak, egyszerűen csodálatos a dal és az előadás így ahogy van! Erdély kincse vagy! Köszönöm! Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok, neked és szeretteidnek! Gratulálok!” – írta egyik rajongó a dalhoz.

„Drága Attila! Köszönöm ezt a csodálatos dalt. Olyan gyönyörűen énekelsz. A Jóistennek hála hogy Téged ide hozzánk küldött e szent földre. Az Isten hazába zengett a szépséges dal! Légy áldott a családoddal. Boldog ünnepet!” – szólt hozzá egy másik rajongó a dalhoz.

„Kedves Attila! Gyönyörű a dal, gyönyörű a dal mondanivalója. Gyönyörű hangod. Krisztus feltámadt! Ebben a szép templomban nagyon alázatosan szól. Köszönöm szépen!! Áldott Húsvéti ünnepeket Neked és szeretteidnek” – írta egy harmadik.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek