KezdőlapSzínesAdele könnyekben tört ki, amikor 20 év után újra találkozott egykori tanárnőjével:...

Adele könnyekben tört ki, amikor 20 év után újra találkozott egykori tanárnőjével: „Tényleg megváltoztattad az életemet”

-

Az énekesnő megdöbbent, amikor megpillantotta egykori angol tanárnőjét a közönség soraiban, és nem tudta visszatartani a könnyeit.

Bár Adele koncertjein általában a közönség szokott könnyeket hullatni a meghatottságtól, ezúttal az énekesnőn volt a sor, mivel hosszú évek után viszontláthatta egykori kedvenc tanárnőjét és mentorát. A találkozás az énekesnő An Audience With Adele című ITV-koncertjén történt.

Hirdetés

Emma Thompson színésznő megkérdezte Adele-t, volt-e valaki gyerekkorában, aki támogatta, inspirálta vagy megvédte őt az élet megpróbáltatásai közepette, amire az énekesnő azt felelte: „Igen, volt egy tanárnőm a Chestnut Grove-ban, aki angolt tanított. Miss McDonald.”

Fotó: Twitter

„Tartottátok a kapcsolatot?” – kérdezte Thompson, mire Adele azt válaszolta, hogy utoljára 12 éves korában látta a tanárnőt, aztán elmagyarázta, miért is volt olyan különleges Miss McDonald.

Hirdetés

„Annyira menő volt, nagyon megnyerő egyéniség” – mondta, felidézve, hogy a tanárnő gyakran viselt flitteres ruhákat és aranykarkötőket. „Valóban törődött velünk, és tudtuk, hogy törődik velünk” – magyarázta az énekesnő, hozzátéve, hogy mindig nagyon várta az angol órákat.

Amikor Emma Thompson elkezdett egy furcsa egybeesésre utalni, Adele azonnal keresgélni kezdett a közönség soraiban és azt kérdezte: „Itt van ma este? Miss McDonald itt van?” A tanárnő valóban ott volt, és hangos éljenzés és tapsvihar közepette sétált fel a színpadra, ahol Adele már könnyek között várta, és megjegyezte, hogy semmit sem változott az elmúlt években.

Ahogy átölelték egymást, McDonald azt mondta egykori tanítványának: „Istenem, annyira büszke vagyok rád!” Adele könnyek között szabadkozott, amiért nem tudta, hogy a tanárnő aznap este a közönség soraiban lesz, de Miss McDonald megnyugtatta: „Semmi baj. Meglepetésnek szántuk. Köszönöm, hogy emlékeztél rám.” Miközben röviden elbeszélgettek, McDonald elárulta, hogy már nem tanít, és most a családjának szenteli minden idejét.

Fotó: Twitter

„Tényleg megváltoztattad az életemet” – mondta neki Adele, és megkérdezte, elkérheti-e a telefonszámát. Mielőtt McDonald visszaült volna a helyére, az énekesnő még hozzátette: „Még mindig megvannak a könyveim. Megvan az összes könyvem abból az időből, amikor te voltál az angol tanárom.”

A különleges koncert után Adele a Twitteren is írt az eseményről, ami nagyon sokat jelentett a számára, és a tanárnővel való találkozásáról is beszámolt.

„Otthon, édes otthon! Mindig is arról álmodtam, hogy csinálok egy An Audience With… műsort. Annyi szeretet volt abban a teremben, nagyszerű koncert volt. Mindenki hangos volt, és jól érezte magát. És ott volt a tanárnőm, Ms. McDonald, ez egyszerűen mennyei volt” – írta.

Adele még mindig emlékezett McDonaldra, annak ellenére, hogy körülbelül két évtizede nem találkoztak. Ez is azt mutatja, hogy a tanárok valóban maradandó hatást gyakorolnak a diákjaikra.

Fotó: ITV

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek