KezdőlapSzínesÜnnepelj úgy, mint egy sztár! - fényűző szülinapi buli lépésről lépésre

Ünnepelj úgy, mint egy sztár! – fényűző szülinapi buli lépésről lépésre

-

Amikor közeleg az év egyik legkülönlegesebb napja, ideje elkezdeni a szülinapi buli szervezésén gondolkozni. Mivel születésnapja csak egyszer van az embernek egy évben, szeretjük megadni a módját. De hogyan legyen tökéletes a jeles nap? – fényűző szülinapi buli lépésről lépésre.

Helyszín

Amikor buli szervezésébe kezdünk, elsőként érdemes eldönteni, hogy hol szeretnénk ünnepelni. Számtalan Budapest szórakozóhely nyújt exkluzív szolgáltatásokat, így az olyan helyek, mint a High Five Budapest, kiváló szülinapi helyszínek is egyben.

Hirdetés

Egy rendezvényhelyszín Budapest szívében több okból is jó választás. Bérelhetünk külön termet, ahol csak a miénk a tér, ráadásul egy ilyen hely mindenhonnan könnyen megközelíthető, így az éjszaka közepén is egyszerű a hazajutás.

Vendéglista

Ha megvan a helyszín, kezdődhet a vendéglista összeírása. Persze a szórakozóhely kiválasztásakor már el kell döntenünk, hogy mekkora léptékű bulit szervezünk, de lehet, hogy még csak ezt követően pontosítjuk a névsort.

Hirdetés

Érdemes a legközelebbi barátok összegyűjtésével kezdeni és csak aztán tágítani a kört. A balhés ismerősöket jobb kihagyni, de arra is fontos odafigyelni, hogy ne legyen sértődés abból, ha valakit nem hívunk meg.

Ételek és italok

A szülinapi helyszínek általában különleges csomagokkal és ajánlatokkal készülnek. Egyes helyek pezsgőt és tortát is biztosítanak, míg mások különleges koktélokkal várják a vendégeket.

A szervezés során érdemes gondolni arra, hogy ne csak nagy mennyiségű alkohol, hanem elegendő étel is rendelkezésre álljon, hiszen nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor a ünneplő társaság éhesen marad.

Zene

Nem kérdés, hogy a buli egyik legfontosabb eleme a tánc! A felhőtlen ünnepléshez pedig jó zene kell, ezért nem árt, ha előre gondolunk erre is. Összeállíthatunk lejátszási listát vagy felfogadhatunk profi DJ-t is, és már indulhat is a party!

Ha pedig nem feltétlenül szeretnénk kora estétől hajnalig ropni, akusztikus zenészeket is elhívhatunk az ünnepség elejére. Így mindenki nyugodtan ehet, ihat és beszélgethet mielőtt igazán beindul a buli.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek