KezdőlapSzínesÚj fotó került elő a ritkán látott Susan Boyleról, a rajongók pedig...

Új fotó került elő a ritkán látott Susan Boyleról, a rajongók pedig teljesen kiakadtak

-

A Britain’s Got Talent sztárja, Susan Boyle, nemrég Írországba látogatott, ahogy arról a szálloda is beszámolt, ahol szobát vett ki. Az énekesnő néhány rajongóval fotót is készített, és a szálloda ezek közül osztott meg egyet a Facebookon, hogy elárulják, mekkora megtiszteltetésben volt részük.

A 61 éves Boyle 2009-ben, a Britain’s Got Talent harmadik évadában vált ismertté, az I Dreamed A Dream című dal eléneklésével a Nyomorultak musical változatából, és azóta komoly rajongótábort tudhat a magáénak.

Hirdetés

Az énekes múlt héten Írország nyugati részére látogatott, ahol a Mayo megyei Knock House Hotelben szállt meg, környékbeli rajongóinak legnagyobb örömére.

A hotel egy Facebook bejegyzésben számolt be a híres vendég látogatásáról.

Hirdetés

„Örömünkre szolgált, hogy a közelmúltban újra üdvözölhettük Susan Boyle-t a Knock House-ban. Susan egy csodálatos hölgy, és örömmel látjuk, hogy újra és újra visszatér a Knock House Hotelbe. A képen a Senior Times LIVE csapatának tagjával, Des Dugannel látható.” – állt a bejegyzésben.

Miután megtudták, hogy kedvenc énekesük a környéken tartózkodott, több rajongó is megosztotta ezzel kapcsolatos érzéseit – örömüket illetve csalódottságukat, hogy elmulasztották a vele való találkozást.

Susan Boyle ritkán mutatkozik – Fotó: Knock House Hotel/Facebook

„Te jó ég! Ez a hely szó szerint a szomszédomban van. DÜHÖNGÖK, hogy lemaradtam egy közös képről Subóval” – írta az egyik rajongó.

„Susan nagyon kedves nőnek tűnik. Micsoda tehetség. Remélem, csodálatosan érezte magát Írországban” – tette hozzá egy másik felhasználó.

„Nagyszerű kép. Susan, gyönyörű hangod van. Jó érzés látni, milyen jól érzed magadat a Knock Hotelben” – írta egy harmadik hozzászóló.

Egy negyedik pedig megjegyezte: „A BGT legnagyobb felfedezettje! Simon Cowell hatalmasat tévedett vele kapcsolatban. Bármikor szívesen látunk Írországban, Susan.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy Susan Boyle Írországba látogatott, és a Knock House Hotelben szállt meg – néhány éve is eltöltött már itt néhány napot.

A skót énekesnő korábban azt is elárulta, hogy vannak rokonai Írországban, több unokatestvére is él a régióban.

„Meglátogattam néhány embert Donegalban, van néhány unokatestvérem ott az anyám felől, a McLoughlinok” – árulta el még korábban.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek