KezdőlapHírekRod Stewart gyerekei összegyűltek, hogy megünnepeljék apjuk 78. születésnapját: „Nem is kívánhatnék...

Rod Stewart gyerekei összegyűltek, hogy megünnepeljék apjuk 78. születésnapját: „Nem is kívánhatnék jobbat”

-

A legendás zenész, Sir Rod Stewart nemrég ünnepelte 78. születésnapját a családjával. A kellemes hangulatú, családi ünnepségről egyik fia, Liam Stewart osztott meg néhány képet az Instagramon.

Az egyik képen az látható, amint Rod és néhány gyereke egy kanapán ülnek, és közösen ünneplik az énekes születésnapját. A gyerekei összegyűltek, hogy kimutassák megbecsülésüket és szeretetüket az édesapjuk iránt, és egy focimeccsre is elmentek együtt, hogy apjuk kedvenc csapatának, a Celticnek szurkoljanak. De a képek nemcsak a születésnapi bulit örökítették meg, hanem több különleges pillanatot is bemutattak az elmúlt hónapokból.

Hirdetés

Rodnak nyolc gyereke van öt kapcsolatából, köztük Renee Stewart (30) és Liam (28), Rachel Hunterrel kötött második házasságából. A 18 éves Alastair Stewart és a 12 éves Aiden Stewart pedig jelenlegi feleségétől, Penny Lancastertől.

Hirdetés

Az énekes rajongói imádták az Instagramon megosztott képeket, amik bepillantást engedtek a Stewart család életébe, a hozzászólásokban többen felköszöntötték őt, és elmondták, milyen elragadóak a fiaival készült képei. De maga Rod is írt egy hozzászólást fia bejegyzéséhez: három piros szívvel nyilvánította ki szeretetét. „Úgy tűnik, nagyon jól érzitek magatokat együtt, és mindig ez a legfontosabb” – írta egy másik hozzászóló.

A család azonban nehéz időket is átélt együtt. 2000-ben Rodnál rákot diagnosztizáltak. Az orvosok daganatot találtak az énekes pajzsmirigyében, és néhány nappal később megműtötték.

Szerencsére korán felfedezték a betegséget, és bár a műtét után egy ideig elveszítette a hangját, ez az állapot szerencsére nem tartott sokáig, és 9 hónap alatt sikerült felépülnie.

Ezzel azonban még nem értek véget a megpróbáltatások. Néhány évvel később prosztatarákot diagnosztizáltak nála, és a családja ismét összegyűlt, hogy támogassa őt. A rák mindkét esetben új megvilágításba helyezte a dolgokat az életében.

Rod csak a felépülése után hozta nyilvánosságra újabb betegségét egy jótékonysági rendezvényen 2019 szeptemberében, amelynek célja a Prostate Project és a European Tour Foundation támogatása volt.

„A ma este jó alkalom arra, hogy előálljak egy nyilvános bejelentéssel. Két évvel ezelőtt prosztatarákot diagnosztizáltak nálam. Ezt senki sem tudja, de azt hiszem, eljött az ideje, hogy mindenkinek elmondjam. Most már jól vagyok, egyszerűen csak azért, mert idejében felfedezték. Rengeteg teszten estem át” – mondta az énekes, majd a rendszeres szűrés fontossága mellett érvelve hozzátette: „Tényleg el kell menni orvoshoz. Ha pedig beteg vagy, dolgozol rajta, hogy legyőzd, és ezt mosollyal az arcodon teszed. Én két évig küzdöttem ellene, boldog voltam, és Isten vigyázott rám.”

Miután felépült, Rod ismét visszatért a zenéhez. Emellett aktívan dolgozik azon, hogy felhívja a figyelmet a rákra, és igyekszik minél több minőségi időt tölteni a családjával. „Nem is kívánhatnék jobbat” – nyilatkozta a sztár a People magazinnak.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek