KezdőlapSzínes"Nem kapom a szavakat" - még csak 15 éves, de olyan énekelt...

„Nem kapom a szavakat” – még csak 15 éves, de olyan énekelt a tehetségkutatóban, hogy mindenkit lenyűgözött

-

A 15 éves Ryley Tate Wilson előadásától teljesen ledöbbent a zsűri, hiszen a fiatal úgy énekelte a Dancing on My Own-t, ahogy azt még soha senki. A teremben már az első pillanatokban mindenki lúdbőrös lett.

Különleges és csodálatos hangját, remekül uralta és irányította, és fiatal kora ellenére igencsak magabiztosan mozgott a színpadon. A zsűri tagjai egyöntetűen igent szavaztak a fiatal tehetségnek.

Hirdetés

Néhány másodperccel azután, hogy elkezdődött a dal, Kelly azonnal elfordította a székét, majd őt követte Niall, de Blake és Chance sem várakozott sokáig. Nagyon lenyűgözte őket a tinédzser éneke, azon azonban teljesen ledöbbentek, amikor megtudták, hogy még csak 15 éves.

“Ryley, nem kapom a szavakat. Hosszú ideje ez volt a legjobb produkció, amit itt láttunk. Nagy szükségünk volt egy ilyen tehetséges és önbizalommal teli fiatalra már” – mondta Niall.

Hirdetés

“Csak hallgatlak, és egyre csak azt ismétlem magamban, hogy “ez hihetetlen”. Őrülten jó a hangod, és nagyon jól is bánsz vele” – mondta Kelly.

Chance, a rapper azt mondta, hogy Ryley teljesítménye “tele volt tűzzel” és hihetetlenül tehetségesnek tartja, igazán nagy hatással volt rá.

Az első benyomás nagyon sokat számít, és most, hogy Ryley elnyerte a zsűri tetszését, minden bizonnyal nagy esélye van rá, hogy biztos befutó legyen.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek