KezdőlapVegyesMeghalt Andrew Lloyd Webber fia

Meghalt Andrew Lloyd Webber fia

-

43 éves korában meghalt Andrew Lloyd Webber legidősebb fia, Nicholas „Nick” Lloyd Webber. A 75 éves Oscar-díjas zeneszerző szombat este jelentette be közösségi oldalán a lesújtó hírt.

Mint ahogy arról korábban a Doily.hu is beszámolt, Andrew Lloyd Webber legidősebb fia, Nicholas március közepén kerül kórházba súlyos állapotban. A zeneszerző fia gyomorrákkal küzdött.

Hirdetés

„Megrendülten kell bejelentenem, hogy szeretett idősebbik fiam, Nick néhány órával ezelőtt meghalt a basingstoke-i kórházban” – írta Andrew Lloyd Webber a Twitteren. Hozzátette: „Az egész családja összegyűlt, és mindannyian teljesen meg vagyunk törve”.

Súlyos állapotban került kórházban Andrew Lloyd Webber rákbeteg fia: "Kritikus állapotban van"
Fotó: Facebook

Nicholas követte apja nyomdokait, ő szerezte a A kis herceg adaptációjának zenéjét. Emellett apjával, Greg Wellsszel és David Zippellel együtt Grammy-díjra jelölték a Hamupipőke című zenés színházi albumért.

Hirdetés

Nicholas Lloyd Webber súlyos állapotban szállították kórházba március 18-án, tüdőgyulladást kapott, amelyet a „szörnyű” rákbetegség következtében kapott el. A zeneszerző mindvégig fia mellett volt, az egész családjával támogatták őt.

Nicholas volt a legidősebb fiú Andrew öt gyermeke közül. Sarah Hugillal van még egy gyereke, a 45 éves ImogenAndrew-nak további három gyermeke született második feleségével, Madeline Gurdonnal: fiai Alasdair, 30 éves, és William, 29 éves, valamint 26 éves lánya, Isabella.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek