KezdőlapSzínesLeállította az esküvőt az apa, majd megragadta lánya nevelőapjának kezét: „Valami különleges...

Leállította az esküvőt az apa, majd megragadta lánya nevelőapjának kezét: „Valami különleges fog történni”

-

A lányos apák egyik legmeghatározóbb napja nem más, mint a gyerek esküvője, hiszen átélni azt, hogy a kislányból érett nővé cseperedett lányodat egy másik férfi gondjaira kell bíznod, igazán megható érzés.

Brittany Peck nagy napján azonban az oltár elé vonulás kissé másként alakult az átlagosnál, ugyanis az édesapja mellett még volt egy férfi, aki végig sétált velük a bevonuláskor.

Hirdetés

Todd Bachman, az édesapa úgy érezte, hogy nem veheti el ezt az élményt a lány nevelőapja elől, aki hosszú éveken át látta el helyette az apai teendőket a lány életében, így Bachman mellett Todd Cendrosky is elkísérte a lányt.

Leállította az esküvőt az apa, majd megragadta lánya nevelőapja kezét: „Valami különleges fog történni"
Az apa megragadta lánya nevelőapjának karját

A bevonulás előtt az apán már látszott, hogy készül valamire és a felvételeken is jól látszik, hogy csak ennyit súg a lányának: „Valami különleges fog történni. Légy résen!”

Hirdetés

A bevonulást jelző zene felcsendülése előtt Bachman egy gyors és határozott mozdulattal Cendrosky felé lépett és elkezdte a karjánál fogva a menyasszony felé tessékelni.

„Te is ugyanolyan keményen megdolgoztál ezért, mint én. Ugyanannyira megérdemled! Gyere és segíts a lányunkat az oltár elé kísérni!” – mondta Bachman Cendrosky-nak, aki azonnal elérzékenyült a gesztus láttán.

Cendrosky már az előkészületek során beletörődött abba, hogy nem vér szerinti apjaként valószínű nem állhat majd a lány mellett.

Leállította az esküvőt az apa, majd megragadta lánya nevelőapja kezét: „Valami különleges fog történni"
Mindenki sírt a jeleneten

„Be kell vallanom, sokszor végigszaladt a gondolat, hogy milyen lenne, ha… De hát úgy voltam vele, hogy erre van nálam alkalmasabb ember, így tudtam, hogy a vendégsereg tagjaként fogom végignézni” – árulta el Cendrosky, a nevelőapa.

Akkora energiatöltet járta végig a násznépet a gesztus láttán, hogy szinte mindenki azonnal elérzékenyült. A megható felvételt te is megtekintheted itt:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek