KezdőlapTVKoszi Janka és Takács Nikolas gyönyörű dalban dolgozta át Petőfi versét

Koszi Janka és Takács Nikolas gyönyörű dalban dolgozta át Petőfi versét

-

Szombat este tartották A Dal harmadik válogatóját, ahol Petőfi Sándor 200. születésnapja alkalmából egy extra produkcióval is készültek a műsor szervezői, Koszi Janka és Takács Nikolas énekelte el a költő egyik versét.

Koszi Janka és Takács Nikolas egy gyönyörű dalban adta elő Petőfi Sándor Hazámban című versét, a költő 200. születésnapjának évfordulóján, amelyet A Dalban ünnepeltek meg.

Hirdetés

„Köszönöm A Dal készítőinek a megtisztelő felkérést! Az egész stábnak, aki a színpadon és színpad mellett azon dolgoznak,hogy minden tökéletes legyen! Köszönöm az összes zenésznek, aki közreműködik a dalban, köszönöm Koszi Jankának a kiváló duettezést, és köszönöm Dorozsmai Péternek, hogy elképesztő profizmussal és Emberséggel állt hozzám az első perctől! Petőfi Sándornak pedig azt, hogy volt nekünk, hogy létezett, hogy alkotott és hogy elénekelhettem a gondolatait az egyik remekművéből”írta Takács Nikolas közösségi oldalán a produkció előtt.

Egyikük számára sem idegen a showműsor, hiszen Takács Nikolas A Dal 2020 versenyzőjeként, míg Koszi Janka vokalistaként szerepelt korábban a dalválasztóban.

Hirdetés

„Olyan gyönyörű a magyar nyelv… Nikolas meg tökéletes!” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

„Telitalálat, gyönyörű, gyönyörű … ez ez igazi győztes DAL” – tette hozzá egy másik rajongó.

„Hálás köszönet ezért a megzenésített Petőfi versért. Nagyon szép” – fűzte hozzá egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek