KezdőlapHírekKoncert közben esett össze és halt meg a 27 éves világhírű rapper

Koncert közben esett össze és halt meg a 27 éves világhírű rapper

-

A dél-afrikai rendőrség vasárnap bejelentette, hogy nyomozást indított Costa Titch rapper koncert közben bekövetkezett halála ügyében.

A 27 éves előadó szombat este „koncert közben esett össze a színpadon”, Johannesburgban – közölte a rendőrség. A halál okát egyelőre nem állapították meg, a boncolásra még várni kell – számolt be az esetről a nemzetközi sajtó.

Hirdetés

A szombat esti koncertről videófelvétel is készült, amin jól látható, amint a rapper, mikrofonnal a kezében egyszer csak összeesik. Feláll és tovább folytatja az éneklést, ám pár pillanat után ismét összeesik. A színpadon lévő kollégái azonnal odasietnek.

Hirdetés

Nem Costa Titch halála az egyetlen a dél-afrikai térségben, egy hónappal ezelőtt Kiernan Forbes, azaz AKA lelte halálát. Utóbbit két férfi lőtte agyon egy étterem előtt Durbanban. A nyomozás még mindig tart.

Costa Titch a „Big Flexa” című amapianós daláról volt ismert, amely 45 millió megtekintést regisztrált a YouTube-on. Nemrég egy remixet adott ki a szenegáli születésű amerikai rapperrel és producerrel, Akonnal.

Az amapiano egy Dél-Afrikából származó zenei műfaj, amely az utóbbi években világszerte népszerűvé vált.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek