KezdőlapVegyesÍgy van most az évek óta rákkal küzdő Shannen Doherty: "Én egy...

Így van most az évek óta rákkal küzdő Shannen Doherty: „Én egy nagyon erős nő voltam”

-

Shannen Doherty nemrég részt vett egy különleges találkozón a Bűbájos boszorkák egykori stábjával. Az 51 éves Doherty, Rose McGowan, Holly Marie Combs, Brian Krause, Dorian Gregory és Drew Fuller Connecticutban találkoztak egy konferencián, ami a 90-es évek legnagyobb sztárjait vonultatta fel. A rendezvény szervezője, a That’s 4 Entertainment egy videót is megosztott az Instagramján arról, ahogy Doherty színpadra lép.

A színésznő átölelte McGowant és Combst, majd a közönséghez fordulva azt kérdezte: „Hát nem olyan ez, mint a hármak ereje?”. Arra a kérdésre, hogy érzi most magát, miután már évek óta küzd a mellrákkal, Doherty azt felelte: „Nagyszerűen vagyok, köszönöm. Ez a közönség fantasztikus!”

Hirdetés

A színésznő arról is beszélt, hogyan viszonyult sorozatbeli karakteréhez, Prue Halliwellhez, és elmondta, mennyire csodálta az erejét: „Prue egy nagyon-nagyon-nagyon erős nő volt. Én egy nagyon erős nő voltam. Így játszottam el őt” – mondta.

Shannen Doherty a Bűbájos boszorkákban kolléganőivel

Hozzátette, úgy érezte, a sorozat nagy hatással volt sok fiatal nőre abban az időben, akik ennek köszönhetően felfedezték saját belső erejüket, és képesek voltak gondoskodni a családjukról. „Az volt a célunk, hogy erőt adjunk ezeknek a nőknek a műsorral” – magyarázta.

Hirdetés

Shannen Doherty évek óta küzd a rák ellen, miután először 2015-ben diagnosztizálták nála a mellrákot. Két évvel később remisszióba került, de 2020-ban kiderült, hogy a rákja visszatért, és ezúttal a 4. stádiumban volt.

A színésznő akkoriban arról beszélt, hogy szeretne felvenni néhány búcsúvideót a szeretteinek, de bevallotta, hogy nehezen tudja rászánni magát erre, mivel az egész túlságosan „végelegesnek” tűnik.

Elmondta, hogy megpróbált ugyan megírni néhány levelet, de nehézségekbe ütközött.

„Tudom, hogy meg kell tennem. Vannak dolgok, amiket el akarok mondani az édesanyámnak. Azt akarom, hogy a férjem [Kurt Iswarienko] tudja, mit jelent nekem. De valahányszor eljön az ideje, hogy megtegyem, az egész olyan véglegesnek tűnik. Olyan érzés, mintha kijelentkeznél, pedig én még nem állok erre készen. Nagyon-nagyon egészséges embernek érzem magamat. Nehéz lezárni az ügyeidet, amikor úgy érzed, hogy még 10 vagy 15 évet fogsz élni” – magyarázta az Elle magazinnak.

Azt is elmondta, hogy úgy érzi, kötelessége eloszlatni a rákkal kapcsolatos tévhiteket.

„Úgy érzem, felelősséggel tartozom a közéleti életemben, amelyet elválasztok a színészi életemtől… hogy beszéljek a rákról, és tudassam az emberekkel, hogy azok, akik 4. stádiumú rákban szenvednek, nagyon is élnek, és nagyon aktívak” – mondta.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek