KezdőlapSzínesEz az édesanya kendőzetlenül vállalja: óriási csalódottságot érzett, mikor kiderült, iker fiai...

Ez az édesanya kendőzetlenül vállalja: óriási csalódottságot érzett, mikor kiderült, iker fiai lesznek!

-

A 21 éves Ashley Cesare hirtelen nem tudta kendőzni mérhetetlen csalódottságát, amikor kiderült, hogy ikerkisfiúkkal terhes. A világéletében magát lányos anyaként elképzelő Ashley élete azóta olyan nem várt fordulatot vett, hogy saját bevallása szerint ma már el sem tudná képzelni az életét a kisfiai nélkül.

A mérhetetlen csalódottság és szomorúság mellé még egy jó adag bűntudat is társult Ashley lelkében, amikor egy „baba-neme” partin felfedték a kis ikrek nemét. A nő titkon végig abban reménykedett, hogy az ikerpár közül legalább az egyik kislány lesz, hiszen mindig is arról álmodozott, hogy lányos anyukává válhat majd egy nap.

Hirdetés

Az eseményen, a kék konfettieső alatt állva a 27 éves férje, Heath Boyle oldalán a kismama aztán nem tudta kontrollálni az érzéseit és sírásban tört ki.

„Éreztem a zsigereimben, hogy mindkettő fiú, ezért próbáltam magam tudatosan is felkészíteni, de nem tudtam megállni, hogy el ne sírjam magam abban a helyzetben” – nyilatkozta Ashley. „Amikor a konfetti a nyakunkba szakadt, éreztem, hogy kihúzták a lábam alól a talajt.”

Hirdetés

Az idő teltével azonban Ashleyből kiváló fiús anyuka vált, aki olyannyira belejött a dolgokba, hogy ma már el sem tudná képzelni, milyen lehetne az élet a hőn áhított kislányokkal. A ma már 10 hónapos fiúk, Carter és Jaxon mérhetetlen szeretete azonnal eloszlatta Ashley minden félelmét és kétségét.

Ashley Cesare és ikerfiai

„Néha még ma is bűntudatom van, amiért akkor és ott nem akartam igazán a fiúkat. De el kell fogadni, hogy akkor ez volt e természetes reakcióm. Most a világért sem tudnám lányos anyukaként elképzelni az életem. Imádom a fiaimat és rájöttem, hogy rosszul tettem, hogy annyira ragaszkodtam a lányokhoz. Mindig is nagyon lányos voltam és szerettem volna egy „kicsi én-t” a családba” – vallotta be az anyuka.

„Mindig is lányok vettek körbe, ezért úgy gondoltam, hogy nem lennék jó fiús anyuka. De már csupán 5 perc elég volt ahhoz, hogy rájöjjek ez másképp lesz és csodálatos életem lesz a fiúk mellett is.”

Az ikerfiúk 2022. március 25-én látták meg a napvilágot a New York-i St. Peters Hospital kórházban és a szülést követően Ashley azonnal érezte, hogy különleges kapcsolat alakult ki a fiaival.

Amikor arról kérdezték Ashley-t, hogy szeretne-e második próbálkozásra egy kislányt, csak ennyit mondott: „Ha ismét fiúnk születne lehet, hogy megint csalódott lennék, de örülnék. Az biztos, hogy háromnál több gyereket nem szeretnék.”

Ashley sokáig tartott attól, hogy a környezete megveti az őszinte reakciója miatt, de az eltelt idő is az bizonyítja, hogy a sors nem véletlenül jelölte ki őt a fiúk édesanyjának, hiszen remekül gondját viseli a fiúknak.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek