KezdőlapSzínesEnnek a nőnek olyan tehetsége van, amihez foghatót még soha életedben nem...

Ennek a nőnek olyan tehetsége van, amihez foghatót még soha életedben nem láttál

-

A quebeci Geneviève Côté saját magát „noise makernek” vagyis „zajkeltőnek” nevezi, és ez a furcsa megnevezés nem mindennapi tehetséget takar: a nő elképesztő hangutánzásokra képes, és ezzel a Canada’s Got Talent zsűrijét és közönségét is sikerült elkápráztatnia. Leginkább Howie Mandel tetszését nyerte el, aki az aranygomb megnyomásával egyenes ágon bejuttatta őt az élő adásba.

Geneviève vidáman és magabiztosan lépett a színpadra, és amikor arról kérdezték, mit jelent számára ez a verseny, azt mondta: „Ez egy hatalmas lehetőség, még ha az élet néha nehéz is, elérhetjük a lehetetlent, ha hiszünk benne.” Howie Mandel ezután megkérdezte tőle, hisz-e abban, hogy esetleg megnyerheti a versenyt, mire a nő bizakodó választ adott: „Hiszek benne.”

Hirdetés

A produkció, ami ezután következett, valóban rendhagyó volt, és a stúdióban mindenki döbbenten követte azt. Geneviève különböző hangokat utánozva egy esőerdőbe kalauzolta el a közönséget – többek között majmok és madarak hangját utánozta megtévesztő hitelességgel, és olyan valósághű képet festett pusztán a hangjával, hogy bárki elhihette volna, valóban egy esőerdő közepén sétál.

Ennek a nőnek olyan tehetsége van, amihez foghatót még soha életedben nem láttál
Fotó: YouTube

A zsűritagok és a közönség alig akartak hinni a szemüknek és a fülüknek, és azt kérdezgették egymástól, lehetséges-e, hogy ezek a hangok valóban mind Geneviève-től származnak. A produkció végén a nő hatalmas tapsot kapott, és a közönség állva ünnepelte a nem mindennapi előadást.

Hirdetés

Trish Stratus pankrátor, színésznő és jógaoktató volt az első zsűritag, aki szóhoz jutott az első döbbenet után: „Azt mondtad, zajkeltő vagy, és én azt kérdeztem magamtól: mégis mit jelent ez? Több vagy, mint egy zajkeltő, ez valami egészen kiemelkedő volt” – mondta, Kardinal Offishall kanadai rapper és zenei producer pedig hozzátette, hogy Geneviève ezzel a tehetséggel akár az egész zeneipart forradalmasíthatná: „Ez vad volt” – mondta.

Howie Mandelt, aki korábban több éven át volt az America’s Got Talent zsűritagja, és most hazatért, hogy a műsor kanadai változatában is tehetségeket kutasson, különösen elkápráztatta a fiatal nő tehetsége.

„Annyira izgatott voltam e miatt a műsor miatt, mert mindig is problémám volt azzal a ténnyel, hogy kénytelen voltam elhagyni Kanadát, hogy azt csinálhassam, amit szeretnék. A legnagyobb álmom, hogy találjunk valamit, amit még soha nem láttunk azelőtt. Valamit, amire azt mondhatjuk: ez az ember, ez a tehetség Kanadából származik. És tudod, mit? Most érkezett el ez a pillanat” – mondta, mielőtt megnyomta volna az aranygombot.

Geneviève hihetetlenül boldog volt, valósággal euforikus állapotba került, és alig tudott megszólalni, amikor a műsorvezető arról kérdezte, hogy érzi magát ebben a pillanatban.

Párja és egyik közeli barátja, akik elkísérték őt, szintén felrohantak a színpadra, és együtt ünnepeltek vele, de Howie Mandel is odaszaladt hozzá egy ölelésre. Most már csak az a kérdés, vajon mit tartogat még a továbbiakban Geneviève, és mivel kápáztatja el legközelebb a közönséget – immár az élő adásban.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek