KezdőlapSzínes„Egész életemben őt kerestem!” - 80 év után talált egymásra az elszakított...

„Egész életemben őt kerestem!” – 80 év után talált egymásra az elszakított testvérpár!

-

Ennek a testvérpárnak 80 évnyi külön töltött idő után sikerült újra egymásra találniuk a New Jersey-i Bloomsbury-ben. Az idős testvérpáros egész életüket annak szentelték, hogy egymás után nyomoztak és egymást keresték.

Bill Cordes és Robert Wilson élete akkor került külön utakra, amikor az állami gyermekelhelyezési bizottság megállapította az édesanyjukról, hogy az képtelen ellátni szülői feladatait.

Hirdetés

Wilson akkor csupán 4 hónapos volt, így idősebb bátyja, Cordes próbálta elrejteni őt a hatóságok elől, hogy nehogy örökre elszakítsák őket egymástól. Ám a kisfiú magánakciója csupán a házuk tornácáig bizonyult sikeresnek, ugyanis a gyámhatóság emberei már ott vártak rájuk.

„Emlékszem, hogy felkaptam őt és rohantam a házból kifele. Megpróbáltam elrejteni valahová, de az emberek megállítottak és elmagyarázták, hogy most mi is fog történni velünk. Azt mondták, hogy mindketten jó kezekbe kerülünk, de ekkor láttam őt utoljára. 4 hónapos volt csupán” – idézte fel a megrendítő pillanatokat Cordes.

Hirdetés

Aztán évek teltek el úgy, hogy a testvérpáros semmit sem tudott egymásról. Wilson időközben becsatlakozott a sereghez, később leszerelt és saját családot alapított.

Mindeközben Cordes egyetlen napja sem telt el úgy, hogy ne jutott volna eszébe kisöccse.
Hosszú évek múltán aztán Cordes unokája izzította fel újra nagyapjában a tüzet annak érdekében, hogy most már komolyabban is neki álljanak a testvér felkutatásának. Az unoka a genetikai információk felhasználása mentén próbálta megközelíteni a dolgot és egy alapos kutatómunka után az információmorzsák összeállni látszottak.

80 év után végre a két férfi szemtől szemben is találkozhatott egymással és megismerhették egymás családját is. Már az első perctől érezni lehetett a kettejük közt lévő láthatatlan köteléket.

„Minden egyes szavára kíváncsi vagyok ennek az embernek” – örvendezett a nagy egyesülés után Wilson, aki ezután már egyetlen napot sem szeretne külön tölteni a testvérétől.

A nagy találkozásról készített felvételeket itt tekintheted meg:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek