KezdőlapSzínesAkkor ismerkedett meg a barátnőjével, amikor az pár hetes terhes volt -...

Akkor ismerkedett meg a barátnőjével, amikor az pár hetes terhes volt – Rengeteg támadást kapott, amiért más gyermekének az apja lett

-

A szerelem minden akadályt legyőz, és hihetetlen ereje van. Ehhez kétség sem férhet! Egy férfi, aki úgy döntött, hogy jövőt épít egy olyan nővel, aki egy másik férfi gyermekét hordta a szíve alatt, mindannyiunk számára fontos életre szóló leckét ad. Ha igazán szeretsz valakit, semmit sem veszel természetesnek. Sem észérvek, sem a világ szája, sem mások rosszindulata nem állhat az őszinte érzések útjába.

Edgar Costa, a férfi, aki akkor ismerkedett meg a barátnőjével, amikor az várandós volt, úgy döntött, hogy kapcsolatot kezd vele, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy valaki más gyermekét kell felnevelnie. Meglepő döntését mások keményen bírálták, de a férfi a durva szavak ellenére sem adta fel, és továbbra is a szívére hallgatott.

Hirdetés

Caroline Oliveira, egy brazil nő, nem is olyan régen találkozott egy férfival, aki úgy tűnt, hogy a lelki társa lehet. Később sajnos a férfi lemondott róla, és a nőnek, bár gömbölyödött a pocakja, kénytelen volt egyedül boldogulnia.

Akkor ismerkedett meg a barátnőjével, amikor az pár hetes terhes volt - Rengeteg támadást kapott, amiért más gyermekének az apja lett
Fotó: Facebook

Oliveira sokáig imádkozott Istenhez, hogy küldjön neki egy olyan társat, aki osztja az erkölcseit, és családot akar alapítani vele. Úgy tűnik, imái meghallgatásra találtak, és a nő végül egy társkeresőn keresztül ismerkedett meg a élete szerelmével.

Hirdetés

Oliveira 2019-ben találkozott Edgar Costával, és azóta gyönyörű szerelmi történetet élnek. Alig egy héttel azután, hogy először találkoztak, Costa Oliveira fotóin keresztül valami egészen elképesztő dologra jött rá: a nő terhes. Bár sok férfi magas térdemeléssel rohant volna el egy ilyen helyzet elől, a 27 éves Costa úgy döntött, hogy barátnője mellett marad.

Akkor ismerkedett meg a barátnőjével, amikor az pár hetes terhes volt - Rengeteg támadást kapott, amiért más gyermekének az apja lett
Fotó: Facebook

„Találkoztam Caroline-nal, és meglepetésemre kiderült, hogy gyereket vár. Hű, micsoda ijedtség! Istenem, így leszek apa?” – idézte fel a férfi, aki bár akkor félt belemenni a kapcsolatba, nem bánta meg, hogy így tett.

Caroline alig néhány hetes terhes volt, amikor összehozta őt az élet Edgarral. Ők ketten egyre gyakrabban kezdtek találkozgatni, Costa pedig minden lépésnél ott volt a nő mellett. Megtiszteltetésnek érezte, hogy részese lehetett párja élettörténetének.

A nő rendkívül izgatott volt, hogy végre rátalált a lelki társára, és hogy együtt alapíthatnak családot, még ha nem is szokványos módon. A valóság azonban nem volt mindig rózsás a pár számára. Az ismerőseik keményen kritizálták őket, mivel sem megérteni, sem támogatni nem tudták a kapcsolatukat.

Costa barátai és családja figyelmeztették a férfit, hogy ne kezdjen kapcsolatba egy terhes nővel, de a férfi úgy döntött, nem hallgat senkire, csak a szívére. A hozzá intézett csúnya és elrettentő szavak ellenére kitartott a barátnője mellett, bízott benne és a közöttük kialakult mély kapcsolatban. Tudta, hogy ő és a barátnője egymásnak vannak teremtve, és esze ágában sem volt feladni.

Akkor ismerkedett meg a barátnőjével, amikor az pár hetes terhes volt - Rengeteg támadást kapott, amiért más gyermekének az apja lett
Fotó: Facebook

Caroline és Edgar 2020 szeptemberében végül összeházasodtak. De előtte még egy másik, rendkívül fontos eseményre is sor került az életükben. A kis Lara, akit imádnak, 2019 decemberében jött a világra. Edgar Costa természetesen szemtanúja volt a születésének, és rendkívül izgatott volt, hogy vele és az édesanyjával közösen tervezhetik a jövőt.

„Szerelmes vagyok ebbe a két nőbe, és mindent megteszek értük, ami tőlem telik” – fogalmazott Edgar. A büszke apuka ezután úgy döntött, hogy a történetét a világhálón is megosztja. Ahogy az természetes, az internetezőknek sokféle véleménye volt. Sokan dicsérték és méltatták a férfit a döntéséért, míg sokan mások elítélték őt.

Az felhasználók egy része kemény és bántó szavakkal illette Costát, aki végül emiatt törölte is a bejegyzését. Ennek ellenére a történetük csak egy újabb egyértelmű bizonyítéka az igaz szerelemnek, ami komoly lecke is lehet a sorstársainak, még ha néhányan nem is akarják ezt észrevenni.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek