KezdőlapSzínesA három testvér lenyűgözte a tehetségkutató zsűrijét egy tökéletesen előadott dallal

A három testvér lenyűgözte a tehetségkutató zsűrijét egy tökéletesen előadott dallal

-

A The Voice tehetségkutató különlegessége, hogy „itt csak a hang számít”, vagyis a zsűritagok a meghallgatáson az énekeseknek háttal ülnek, és csak akkor fordulnak meg, ha tetszik nekik a produkció. Bár a műsorban korábban csak szólóénekesek szerepelhettek, most már csapatok is nevezhetnek, és a 2018-as ausztrál The Voice műsorában a Homegrown nevű, testvérekből álló trió hatalmas sikert aratott Tracy Chapman „Fast Car” című dalának feldolgozásával.

A Katelyn, Kasey és Liam O’Donoghue alkotta testvértrió olyan teljesítményt nyújtott, amivel a zsűri minden tagját sikerült meggyőzniük.

Hirdetés

A testvérek, akik akkoriban még mind 21 év alattiak voltak, állítólag már egészen kiskoruk óta énekelnek közösen. Az ausztráliai Queenslandben nőttek fel, és hozzászoktak ahhoz, hogy kisebb-nagyobb közönségnek énekeljenek, fesztiválokra és tehetségkutató versenyekre utaztak, vagy éppen az utcán léptek fel a járókelőknek.

2018-ban a The Voice Australia műsorában is megmutatták tehetségüket, és nagy sikert arattak a meghallgatáson. A fellépés egy a cappella résszel kezdődik, majd Liam gitározni kezd, és Katelyn megkezdi az első versszak szóló előadását. Kasey csatlakozik a nővéréhez – valamivel magasabb hangon énekelve.

Hirdetés

A zsűri érdeklődését azonnal felkelti a produkció, és amikor Liam is énekelni kezd, nem tudják megállni, hogy ne vessenek egy pillantást a tehetséges énekesekre, és sorra megfordítják a széküket.

Elsőként Joe Jonas fordul meg, majd a többiek is követik a példáját. A zsűritagok érdeklődése láthatóan meghatja Katelynt, de sem ő, sem a testvérei nem hibáznak izgalmukban.

Boy George a végsőkig nem fordult meg, de a kíváncsisága végül erősebbnek bizonyult, és a dal legvégén ő is megnyomta a gombot, így az együttes mind a négy zsűritag támogatását megkapta.

A testvérek végül Joe Jonas csapatába kerültek, aki a leginkább érdeklődött irántuk, és elsőként fordította meg a székét.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek