KezdőlapSzínesA kisfiú és Down-szindrómás öccse között különleges kötelék alakult ki: „Ő a...

A kisfiú és Down-szindrómás öccse között különleges kötelék alakult ki: „Ő a legjobb barátom”

-

Griffin és Down-szindrómás öccse, Turner között hihetetlenül erős a kötelék, és kapcsolatuk a testvéri szeretet gyönyörű példája. A testvérekkel egy rövid interjú is készült, amiből egyértelműen kiderült, mennyire szeretik egymást.

Arra a kérdésre, hogy mi a kedvenc dolga Turnerrel kapcsolatban, Griffin azt válaszolta: „Az, hogy ő az öcsém. Jó érzés, hogy van egy ilyen testvérem” – mondja a kisfiú, és abból, ahogy végtelen szeretettel az öccsére néz, ez egyértelműen látszik is.

Hirdetés

Turner erre azt válaszolja, hogy szereti Griffint, amikor pedig a bátyja megkérdezi, hogy miért, azt feleli: „Mert mindig olyan nagyon megnevettetsz.” Griffin szerint pedig az öccsének van a legjobb nevetése az egész világon.

A videón ezután az látható, amint Turner elérzékenyülve átöleli a bátyja nyakát, és hozzábújik.

Hirdetés

Arra a kérdésre, hogy vajon felnőttként is ennyire jól szórakoznak-e majd együtt, Griffin magabiztosan azt felelte, hogy biztosan így lesz, sőt, valószínűleg még több közös élményben lesz részük.

„Imádom Biffint” – mondja Turner, miközben átkarolja a bátyját, és puszit nyom az arcára. Griffin és Turner mindketten azt mondták, hogy mindent imádnak abban, hogy testvérek, még ha néha vannak is köztük nézeteltérések.

Turner szeret birkózni a bátyjával, és azt mondja, általában ő szokott nyerni, amire nagyon büszke. Griffin természetesen tudja, hogy hagynia kell az öccsét nyerni, és nem veszi el tőle az örömet, hogy győztesnek érezze magát.

„Ő a legjobb barátom. Megküzdök vele, és mindig megverem. Én nyerek” – mondja büszkén Turner.

Arra a kérdésre, hogy milyen felnőtt szeretne lenni, Griffin egy kis gondolkodás után azt válaszolta: „Kedves és szerető.” A testvérek szemmel láthatóan imádják egymást, és bebizonyítják, hogy a család valóban a legfontosabb dolog a világon.

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek