KezdőlapSzínesKeanu Reeves belebotlik egy házasodni készülő rajongóba, és megteszi a valaha volt...

Keanu Reeves belebotlik egy házasodni készülő rajongóba, és megteszi a valaha volt „legkeanuibb” dolgot

-

Meghívni az esküvődre a kedvenc színészedet – miért is ne? Aki nem mer, az soha nem is nyer. James Roadnight pedig nem félt próbára tenni a szerencséjét.

Amikor felfedezte a népszerű színészt, Keanu Reevest az angliai Northamptonshire-ben található Fawsley Hall Hotel & Spa bárjában, nem habozott meghívni őt az esküvőjére.

Hirdetés

James és menyasszonya órákon belül ugyanabban a bárban tartották az esküvői fogadásukat, ezért a vőlegény úgy döntött, egy plusz fő nem árthat. Beszélgettek kicsit a színésszel, aztán James megemlítette Reevesnek, hogy még aznap ugorjon be hozzájuk, és ünnepeljen velük.

Fotó: Nikki Roadnight/Twitter

„Nem tudtuk, hogy eljön-e vagy sem, de nagyon klassz volt, hogy a férjem beszélt vele!” – fogalmazott Nikki Roadnight, a férfi leendő felesége.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a szuper-elfoglalt színész egy film forgatása miatt tartózkodott a városban, elfogadta James ajánlatát. Mondanunk sem kell, mekkora volt az öröm és a boldogság, amikor Keanu megjelent a helyszínen! Minden bizonnyal segített abban, hogy ez egy emlékezetes esküvő legyen nemcsak az ifjú pár számára, hanem a vendégeknek is.

Fotó: Nikki Roadnight/Twitter

A színész ugyanis „időt szakított arra, hogy beszélgessen néhány vendégünkkel” – részletezte Nikki, hozzátéve: „az anyukám, Jo fotózott, és mindenkinek azt kiabálta, hogy ’szpíííd’, amikor a képet készítette. Ezen jót nevettünk, hiszen ez [Speed, Féltelenül] [Keanu] egyik régebbi filmje! Nagy rajongói vagyunk.”

Természetesen James és Nikki büszkén osztották meg a közös fotóikat a közösségi médiában. Sőt, a menyasszony olyan profilképet állított be, melyen csak ő és Reeves szerepelt… legalábbis egy kis időre.

Fotó: Nikki Roadnight/Twitter

„Mr. Roadnight nem bánja, csak néhány napig” – írta a fotó alá az újdonsült feleség, aki ennél szebb és egyedibb esküvői ajándékot, mint a kedvenc színészét, vendégként, a saját esküvőjén, nem hinnénk, hogy kívánhatott volna. A többi rajongó pedig irigykedhet, illetve reménykedhet, hogy egy napon majd ők is összefutnak a kedvencükkel.

„Az, hogy Keanu Reeves beugrott köszönni, egyszerűen nem e világból való volt” – fogalmazott Nikki, aki egész életében emlékezni fog arra a különleges napra, mely az esküvője volt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek