KezdőlapHírekCurtis elárulta mennyi pénzt kapott volna a bokszmeccsért, amit végül elmaradt

Curtis elárulta mennyi pénzt kapott volna a bokszmeccsért, amit végül elmaradt

-

Elképesztő összeget kapott volna Curtis a Rytmus ellen tervezett bokszmeccséért, ami végül a szlovák rapper betegsége miatt elmaradt.

December 27-én tartották volna a Patrik Vrbovský, művésznevén Rytmus és Curtis közötti bokszmeccset, miután a szlovák rapper kihívta párbajra magyar ellenfelét. Curtis eleget tett a felkérésnek, keményen edzett a jeles napra, ám a meccs végül betegség miatt elmaradt.

Hirdetés

Curtis pénteken Bochkor Gábor és Lovász László rádióműsorában beszélt a bokszmeccsről.

„A betegség volt az egyetlen, amire hivatkozva le lehetett úgy mondani a mérkőzést neki és nekem is, hogy nem jár érte pénz. Influenzás lett, az egész családja elvileg elkapta, antibiotikumot kaptak. Már egyébként a meccs előtti héten lett volna egy sajtótájékoztató Komáromban, és már oda se jött el. Bíztam abban, hogy akkor beteg, de a mérkőzésre jobban lesz. Hát, nem lett jobban, lejárt a sportorvosija” – mondta Curtis.

Hirdetés

A rapper Bochkor Gábornak és Lovász Lászlónak elmondta, a szlovák rapper 80 ezer eurót kapott volna a meccsért, ő egy picivel kevesebbet. Az összeget is elárulta.

„Én 50 ezer eurót kaptam volna ezért a mérkőzésért” – vallotta be Curtis.

A szervezők megígérték a magyar rappernek, hogy januárban ismét megkeresik, hogy egy új időponttal egyeztessenek, ám Curtis csak akkor fog igent mondani a felkérésnek, ha előre kifizetik neki a megígért összeget.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek