KezdőlapSzínes6 millió forintot költött a férfi arra, hogy úgy nézzen ki, mint...

6 millió forintot költött a férfi arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kutya

-

A férfi, aki gyerekkora óta arról álmodott, hogy kutya legyen, 12 480 fontot költött arra, hogy megvalósítsa ezt a vágyát – vásárolt egy emberméretű hosszú szőrű skót juhászkutya jelmezt, de most attól tart, hogy a barátai elítélik furcsa hobbija miatt.

Toco, egy japán férfi, mindig is arra vágyott, hogy állat lehessen, és most havonta egy-két alkalommal kutyának öltözik, hogy megvalósítsa gyerekkori fantáziáját. Ehhez 2 millió jent (6 millió forint) költött egy emberméretű és élethű jelmezre, és a YouTube-on számol be az életéről kutyaként. Rendszeresen oszt meg videókat, és megmutatja, hogy tanult meg úgy enni és játszani, mint egy kutya.

Hirdetés

Toco azt mondja, boldoggá teszi őt ez a lehetőség, de abban már nem biztos, hogy a barátai is képesek lesznek elfogadni nem mindennapi hobbiját. „Csak ritkán beszélek erről a barátaimnak, mert attól félek, hogy furcsának tartanak. A barátaim és a családom nagyon meglepettnek tűntek, amikor megtudták, hogy állat lettem” – nyilatkozta a Mirror napilapnak.

Fotó: Twitter

Toco azt mondja, a leginkább azokat a tevékenységeket szereti, amiket „csak kutyák csinálnak”, mert ettől igazi háziállatnak érzi magát. Azt is elmondta, hogy az olyan tevékenységek a legnehezebbek, amikhez a kezét is használnia kell, mivel a kutyajelmez mancsai akadályt jelentenek ezekben.

Hirdetés

„Gyerekkorom óta volt egy olyan fantáziám, hogy állattá váljak. Sokat tűnődtem azon, vajon a teljes átalakulásra vágytam-e” – mondta a férfi.

Fotó: Twitter

A közösségi oldalon közzétett videókon Toco csupa kutyákra jellemző dolgot csinál, például a hátára fordul, hogy megvakarják a hasát, leül és felemeli a mancsát, sőt, még pórázon is sétáltatják, mint egy igazi kutyát. Azt is megtanulta, hogy kell hamis kutyaeledelt enni, és az egyik videójában éppen egy függőágyban lustálkodik.

Toco azért választott éppen skót juhász jelmezt, mert ez a kedvenc kutyafajtája, és egy japán cégtől, a Zeppettől szerezte be azt, ahol általában filmekhez készítenek élethű modelleket. A jelmez elkészítése 40 napba telt, és Toco számos aprósággal tökéletesítette azt.

A Zeppet egyik dolgozójának elmondása szerint rengeteg időt szántak a kutyafajta csontozatának tanulmányozására, hogy élethű másolatot alkothassanak. „Emellett különféle szögekből készített fényképeket gyűjtöttünk, hogy az állat gyönyörű szőrzete reprodukálható és kialakítható legyen, és természetes hatást keltsen” – magyarázta.

Tocónak számos rajongója van a YouTube-on, akik mind arra biztatják őt, hogy ne törődjön mások véleményével, és hódoljon bátran szokatlan hobbijának. „Arra inspirálsz bennünket, hogy megvalósítsuk az álmainkat” – írta az egyik feliratkozója, egy másik pedig hozzátette: „Remélem én is azzá az állattá válhatok, amivé szeretnék. Igazi inspirációt jelentesz nekünk.”

„Ne aggódj amiatt, mit gondolnak rólad az emberek. Csak egy hétköznapi ember vagy, egy furcsa hobbival. Nincs ezzel semmi baj” – írta egy harmadik felhasználó.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek