KezdőlapSzínesSztárjaink úgy éneklik az egyik legszebb karácsonyi dalt, hogy abba te is...

Sztárjaink úgy éneklik az egyik legszebb karácsonyi dalt, hogy abba te is beleborzongsz

-

Csodálatos karácsonyi műsorral rukkolt elő a Duna TV, a Csináljuk a fesztivált műsor keretén belül magyar karácsonyi dalokat adtak elő sztárjaink.

Különleges karácsonyi dallal rukkoltak elő a Duna TV, a Csináljuk a fesztivált! keretén belül Balázs Andrea, Balázs Klári, Korda György, Feke Pál, Frenreisz Károly és Nagy Bogi adták elő a Karácsony – Az ünnep című dalt.

Hirdetés

A Presser Gábor és Sztevanovity Dusán által szerzett dal hatalmas sikert aratott, megannyi lájk és pozitív hozzászólás érkezett a közös produkcióra.

“Imádtam minden egyes mozzanatát. Akinek vannak érzései nekik nem volt nehéz megkönnyezni ezt a csodálatos produkciót. Köszönet érte. Boldog karácsonyt” – írta egyik hozzászóló a YouTube-on.

Hirdetés

“Csodálatos estét varázsolt elénk a Duna TV. Nagyon színvonalas műsor volt remek kitűnő fellepőkkel, énekesekkel, színészekkel, a Gyermek kórusok közreműködésével, a gyerekek voltak a HAB a tortán, egyedül voltam, néha pityeregtem, de nagyon jól szórakoztam. Köszönöm a DUNA TV-nek ezt a szép estét és minden fellépőnek. GRATULÁLOK” – írta egy másik.

“Nagyon színvonalas, csodálatos, fantasztikus,. Gratulálok hozzá és köszönöm szépen. Könnyeket csal az ember szemébe” – tette hozzá egy másik.

Hallgasd meg te is ezt a gyönyörű dalt sztárjainktól!

Fotó: YouTube

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek