KezdőlapHírekNéhány nappal második fiú születése után "váratlanul" meghalt az anyuka: „Szeretett édesanya...

Néhány nappal második fiú születése után „váratlanul” meghalt az anyuka: „Szeretett édesanya lenni”

-

A pennsylvaniai Jennifer Krasna mindössze néhány nappal második kisfia születése után hunyt el 2022. november 28-án. A 30 éves kétgyerekes anyuka halála teljesen váratlanul érte a családot. Jennifer a barátai szerint csodálatos anyuka volt, és tanítónőként is nagyszerű munkát végzett a malverni Charlestown Általános Iskolában.

Jennifernek volt egy 2 éves fia, Ty, és nemrég megszületett második kisfia, Cade is. Jesse Krasna, Jennifer férje egy szívszorító Facebook bejegyzésben búcsúzott el feleségétől, amiben azt írta, fantasztikus feleség és anya volt. „Szeretett édesanya lenni. Amikor láttam, hogy mosolyog, amint először vette a karjába Cade-et, nagyon boldoggá tett. Az a kötelék, ami Jenn és Ty között az elmúlt több mint két évben alakult ki, soha nem szakad meg.”

Hirdetés

„Még annyi mindent el kellene mondanom. Nem csak egyszerűen jó volt, hanem tökéletes, és nagyon fog hiányozni. Az egyetlen vigaszom, hogy tudom, milyen szerencsés vagyok, hogy szerethettem és érezhettem Jenn szeretetét az elmúlt 13 évben. Ez a szeretetet soha nem múlik el” – tette hozzá a gyászoló férj.

Néhány nappal második fiú születése után "váratlanul" meghalt az anyuka: „Szeretett édesanya lenni”
Fotó: Facebook

Jennifer és Jesse még a középiskolában ismerték meg egymást, és a férfi így emlékezett vissza első találkozásukra: „Egy tábortűznél ültünk a sötétben, de folyamatosan hátrapillantottam rá, mert olyan gyönyörű volt. És amikor megismertem őt, rájöttem, hogy nem csak kívülről gyönyörű ember. Ő volt a legjobb társ” – írta Jesse, hozzátéve, hogy Jennifer „minden egyes helyiséget megvilágított, ahová belépett”.

Hirdetés

A család egyik barátja, Brianna Plaxe létrehozott egy GoFundMe oldalt a család számára, hogy segítsen fedezni a temetési költségeket és egyéb kiadásokat. Az eredeti célösszeg 50 ezer dollár volt, de ennél végül jóval több, körülbelül 300 ezer dollár gyűlt össze. Brianna szerint Jennifer nemcsak szeretett édesanya lenni, de „hihetetlenül jó is volt benne”.

Néhány nappal második fiú születése után "váratlanul" meghalt az anyuka: „Szeretett édesanya lenni”
Fotó: Facebook

„Jenn az a fajta anya volt, aki a hétvégéket tevékenységekkel töltötte meg – tökszedés, karácsonyi műsorok, családi vacsorák, kirándulások a parkba és az állatkertbe” – magyarázta.

„Minden este olvasott Ty-nak, és énekelt neki egy altatót lefekvés előtt. Nagyon izgatott volt, hogy Jesse-szel, a középiskolai szerelmével nevelheti fel a gyerekeit” – tette hozzá Brianna.

Jennifer 8 éve tanított első és második osztályos tanulókat, és Chris Pickell igazgató szerint halála az egész közösséget megdöbbentette és megrázta. Pickell elmondta, hogy a tanítónő „varázslatos volt az osztályteremben, bármit megtett volna, hogy segítsen valakinek, és szerette a diákjait.”

Néhány nappal második fiú születése után "váratlanul" meghalt az anyuka: „Szeretett édesanya lenni”
Fotó: Facebook

„Az elmúlt két napban több olyan szülő is felhívott, akiknek a gyerekei korábban itt tanultak, és részvétet nyilvánítottak. Rengeteg e-mailt is kaptam. Bárhová megyek, a szülők megállítanak, hogy részvétet nyilvánítsanak, és elmondják, hogy Jenn volt a gyerekük legjobb tanára” – tette hozzá az igazgató.

„Jenn egész életében elsődleges feladatának tartotta, hogy erős baráti és családi közösséget építsen maga köré. Soha nem hagyta, hogy bárki megkérdőjelezze, mit jelentenek számára ezek az emberek, és minden másodpercet értékelt, amit a szeretteivel tölthetett. Nagy becsben tartotta azt a gyönyörű életet, amit ő és Jesse közösen építettek. Összetört a szívünk, és az életünk soha többé nem lesz ugyanolyan nélküle” – írta Brianna Plaxe az adománygyűjtő oldalon.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek